maandag 25 april 2016

ERDOGANS VIJFDE COLONNE IN DE TWEEDE KAMER

De politieke islam komt eraan. De Moslim 'Democraten' willen honden verbiedenDe Partij van de Eenheid wil apart zwemmen voor vrouwen invoeren, homoles afschaffen en cafés sluiten. De PvdE wordt gefinancierd door buitenlandse bronnen, zo heeft (het geroyeerde PVV-lid) Arnoud van Doorn bevestigd

UPDATE: (...) Het is Erdogan helaas gelukt om een flinke aanhang te werven onder Turkse migranten in Europa. Zij zijn goed georganiseerd. Op sociale media waren juichende reacties te lezen. Op de Facebookpagina van Hollandali Türkler, een platform van en voor Turkse Nederlanders, is het volgende te lezen: ‘Ebru Umar is opgepakt in Turkije na een belediging tegenover Erdogan. Hoera!’ (Meer) De integratie is in hun geval – we hebben het hier over juist de tweede en soms de derde generatie Turken in Nederland – niet echt geslaagd. Ook de afvallige Turkse PvdA’ers van de DENK-fractie in de Tweede Kamer waren niet bereid om de houding van de Turkse ambassade te verwerpen. Kennelijk kunnen en mogen zij zich niet tegen Erdogans regime keren. Hetzelfde geldt voor Farid Azarkan, de voorzitter van het Samenwerkingsverband van Marokkaanse Nederlanders (SMN). Hij trad ook toe tot DENK, dat zich gedraagt als een Erdogan-filiaal in het Nederlandse parlement. Vijandige mogendheid Azarkan kennen wij als een grootinquisiteur: hij klaagt iedereen aan die de islam, Marokkanen of aanverwante zaken kritiseert of bespot. Azarkan toonde zich in Buitenhof niet bereid om de arrestatie van Ebru Umar af te keuren. Dat zou binnen zijn partij DENK te denken moeten geven over Azarkans toekomst. Wat heeft een Marokkaanse Nederlander te zoeken bij een Turkse partij? (...) (Meer)28 jan. 2016


RECHTBANK VERWIJST VROUW NAAR SHARIARECHTER


(...) Het gaat over de Rotterdamse rechtbank. Volgens PvdA-Kamerlid Keklik Yücel heeft die in een vonnis een vrouw in een echtscheidingszaakje doorverwezen naar de sharia-rechtbank. Dus naar arbiters en eventueel rechtgeleerden die niet de Nederlandse wetgeving, maar de Koran, de Hadith, Al-Quyas en IJma als basis van haar uitspraken nemen. Die eerwraak goedkeuren, handen laten afhakken en mensen laten stenigen die vreemd gingen of homo hebben. En dat kan natuurlijk niet, Ard. Er is maar één rechtbank. En die moet niet doorverwijzen naar organisaties die hun eigen wetten maken. (...)29 dec. 2015


INDIVIDUELE RECHTEN EN SHARIA VIGILANTEN 


Afgezien van de onwenselijkheid van twee rechtssystemen binnen een jurisdictie en het bestendigen van "een staat binnen een staat", benoemt Annabel Nanninga in een stuk op TPO een aspect wat onderbelicht te gebleven, namelijk de schendingen door shariavigilantes van de individuele rechten van moslims in Den Haag. Hoe zit het met hun autonomie, als ze zich aan niets ernstigers vergrijpen dan het drinken van een pilsje of het leggen van en kaartje?
Deze ordedienst moet de rust in de wijk bewaren, maar van bijvoorbeeld de salafisten te Utrecht is bekend dat zij hun strikte interpretatie van islam maar wat graag opleggen aan geloofsgenoten die minder streng in de leer zijn. Gaan de As-Soennah-radicalen ook hun wijkgenoten aanspreken op bijvoorbeeld het drinken van alcohol of het niet naleven van bepaalde kledingvoorschriften? (Bron)

De Telegraaf heeft de fallout van Van Aartsens gedemoraliseerde gedrag in de landelijke politiek:
Een Kamermeerderheid heeft forse kritiek op de gemeente Den Haag. De hofstad zou salafisten niet moeten inzetten om de orde te bewaren, oordelen parlementariërs. (...) PvdA-Kamerlid Marcouch vindt het „een verkeerd en onwenselijk signaal" dat Den Haag afgeeft. Volgens hem legitimeert het stadsbestuur hiermee het salafisme, terwijl je er volgens hem juist afstand van moet nemen in deze tijd waarin er gestreden wordt tegen radicalisering. VVD-Kamerlid Tellegen sluit zich daar helemaal bij aan. „We moeten dit soort organisaties een halt toeroepen hebben we nou juist gezegd. Dan kan het niet zo zijn dat juist dit soort clubs de orde gaan bewaken." De PVV in de Haagse gemeenteraad is inmiddels een campagne gestart voor het vertrek van burgemeester Jozias van Aartsen. Raadsleden verspreiden onder andere een bewerkte foto van de burgervader met een grote baard voor een islamitische vlag. PVV-fractievoorzitter Gerbrands: „Dit is een knieval naar radicalen en een fout signaal naar de stad.” (...) (bron)28 dec. 2015

JOZIAS IS BAAS IN EIGEN HAAGSCH KALIFAAT

Tijdens oud- en nieuwjaar trekken shariavigilantes er weer op uit om de orde te handhaven in de Haagsche Schilderswijk. Zou het gezicht van Jozias wel eens willen zien als wij met een patriottische militie zouden gaan exerceren op het Malieveld! Bontes schrikt nog van de reacties van de regenten, maar Jozias en zijn dienders hebben mentaal de oversteek naar demoralisering al lang gemaakt. Met andere woorden, ze accepteren islamvigilantes als moreel dik in orde en hij wijst nog maar eens naar de autonomie van gemeenten: Jozias is baas in eigen kalifaat!

"Het is aan het kabinet om op een motie van de Tweede Kamer te reageren. Gemeenten zijn autonoom om zelf beslissingen te nemen", reageert de Haagse burgervader Jozias van Aartsen. 


De Tweede Kamer wil veel meer maatregelen om de invloed van salafisme tegen te houden in Nederland. Deze fundamentalistische islamitische stroming speelt volgens de Kamer een rol bij de radicalisering van jongeren, verspreidt een ondemocratisch gedachtegoed en belemmert de integratie in de samenleving. In een aantal ruim gesteunde moties van de SP en de VVD wordt het kabinet donderdag opgeroepen om niet meer samen te werken met salafistische organisaties en ze geen subsidie meer te verstrekken. Bestaande relaties moeten worden beëindigd. Ook wil de Kamer liever niet dat gebedshuizen geld krijgen uit Saudi-Arabië, Koeweit en Qatar. En als dat wel zou gebeuren, dan moet de geldstroom vooraf goedgekeurd en gecontroleerd worden door de overheid. (Bron)
Juiste link naar de uitzending. Website.30 juli 2015


Aboe Arnouds haatzaaierij valt in vruchtbare aarde


Aboe Arnoud is een levensgevaarlijke agitator. Hij weet heel goed in welke aarde hij haat zaait.
Een aantal christenen van de evangelische organisatie ‘de Havenkerk’ heeft het in navolging van zijn zustergemeenschap in de Utrechtse wijk Kanaleneiland het in hun hoofd gehaald om activiteiten voor jongeren te organiseren en tijdens die activiteit jongeren uit te nodigen voor een gebed. Arnoud van Doorn is bezorgd, zo bezorgd zelfs, dat hij binnen afzienbare tijd vragen ter opheldering gaat stellen aan de Haagse gemeente raad. (Bron)
7 juni 2015


Abou Arnoud gaat Haagsche cafés sluiten. Wedden?


Het is gemakkelijk om Abou Arnoud weg te zetten als een idioot. Maar dat is een ontkenning van zijn macht en de schade die hij aanricht in het publieke debat. Het is een feit dat deze hypocriet de steun heeft van partijen in Saoedi Arabie en gefinancierd wordt door een Canadese islamistische missieclub die eveneens geworteld is in Saoedi Arabie. Daarbij komt dat de huidige Westerse cultuur niet weerbaar is tegenover vijandelijke ideeen. Het liberaal-democratische relativisme leert dat moraal subjectief is, en dat we vijandelijke ideologieen moeten tolereren. Het zelfmoordpact is een teken van beschaving geworden!

Het is voldoende dat Abou Armoud zijn vrijheidsvijandelijke ideeen aan de orde kan stellen. De schok is in eerste instantie groot. Maar al snel zijn we aan de notie gewend geraakt en dan ligt een 'redelijk' compromis al voor de hand. Het moet dan ook geen verwondering wekken als de cafés in Den Haag vanaf pakweg 2018 om 6 uur 's avonds sluiten, als een beetje zwangerschap tussen vrijheid en islamitische dictatuur. Wie zijn vijand onderschat en zichzelf niet kent, heeft al verloren.