vrijdag 23 september 2016

MEDIADOSSIER: NPO GAAT ONZE MENING OVER ISLAM VERBETEREN

De constante stroom manipulaties van de media is het best vergelijkbaar met een informatieoorlog. Feiten worden gemasseerd tot ze een beeld schetsen dat beantwoordt aan een politiek correct narratief in plaats van de realiteit. 

UPDATE: Bosma slaat de spijker op z'n kop. De staatsomroep wil de "onze mening over het Midden Oosten verbeteren". Ze bepalen daar niet alleen de standaard van goed. Ze achten het ook hun taak onze mening te verbeteren. Nummer 1 is dat niet de taak van de publieke omroep. Maar nog belangrijker is, dat men zich in de DDR niet zou schamen voor deze moraaldictatuur. Maar laten we niet vergeten welke agenda er hier wordt uitgevoerd. Lees het in Hoe Sharia de Wereld Verovert (video).
De publieke omroep wil tijdens het nieuwe televisieseizoen de ‘angst onder de Nederlanders voor de Arabische wereld wegnemen’. Het Midden-Oosten moet bijvoorbeeld worden gezien als meer dan alleen een plek van oorlog en onderdrukking. De PVV stelt Kamervragen naar aanleiding van de nieuwe plannen. ‘De overheid delegeert meningsvorming aan de VARA’ ‘Is het de taak van de omroep om de mening van Nederlanders te willen veranderen?’ is een van de vragen die PVV-Kamerlid Martin Bosma stelt. ‘Staatsomroep 100 procent halal. NPO gaat reclame maken voor de Arabische dictaturen,’ stelt de politicus. 
23 juli 2016


WIKILEAKS PUBLICEERT EMAILS VAN DEMOCRATEN


Vrijdag 22 juli 2016 heeft @WikiLeaks zo'n 19,252 emails en 8,034 attachments gepubliceerd van top figuren in de Democratische Partij van Hillary Clinton. Het is nog maar het eerste deel van #DNCLeaks. Op de WikiLeaks website kan iedereen in de zoekfunctie tot wel 20.000 emails doorzoeken op keywords. De hashtag is #DNCLeaks

Wikileaks heeft bijna 20,000 emails gepubliceerd afkomstig van accounts van topleden van het Democratic National Committee. De onthulling kan een grote domper betekenen voor de conventie van de Democrats die volgende week wordt gehouden in Philadelphia #DNCinPHL. Het is niet duidelijk hoe Wikileaks aan de data is gekomen, maar de onthulling komt enkele weken nadat een hacker met de naam Guccifer 2.0 is begonnen met het lekken van gegevens afkomstig van de computersystemeen van de DNC. De hacker zegt een Roemeen te zijn, maar velen vermoeden dat Russische hackers achter de kraak zitten. (Source) De emails verklaren veel over de nauwe banden van de Democraten en de media en zijn een bevestiging van wat velen al jaren vermoeden. Dit geval speelt in de VS, maar het geeft een indruk van wat we in Nederland zouden kunnen aantreffen als iemand de computergegevens van linkse partijen zou kraken. Voor updates check Pomonews.com.
15 mei 2016


VOLKSKRANT PAST STIJLBOEK AAN18 nov. 2015


DE DEMORALISERENDE ENEMEDIA


De constante stroom manipulaties van de media is meer dan een leugen alleen. Het heeft ook een effect, zoals blijkt uit de houding van de Parijzenaars. Het is een vorm van psychologische oorlogvoering. 

De boodschap, jij bent schuldig, jij bent een racist, heeft een effect op de Westerse schuldmentaliteit:  het ondermijnt de moraal. Mensen hijsen de witte vlag en capituleren. Ze geven de strijd op. Berichten als deze worden geinterpreteerd als een overwinning. Maar dat zijn ze natuurlijk niet. Wat een onzin! (Bron)
29 dec. 2014


Hoe versla je de linkse fossiele media? 


Leer nu hoe je als een volleerde progressieve trol je omgeving kan beinvloeden met het vertellen van de waarheid. Word online actief, en versla de linkse fossiele media. Liever moreel juist, dan politiek correct.  


Versla de fossiele media!

Hoe machtig ook, het monopolie van links op de oude media kan worden verslagen met de nieuwe media op het (nog) wilde, vrije Internet. De lamstraal media gaan door met het demoniseren van bloggers, vloggers en tweeps. Ze worden neergezet als dom, oppervlakkig en racistisch. Allemaal projectie, natuurlijk. De rechtsmensch moet meer van zich afbijten. Word online actief! We moeten de waanzin NU keren. De oude media zijn ten dode opgeschreven en ze weten het. Als je afweergeschut voelt, zit je boven het doel. Veel gekrakeel is dus een aanmoediging om door te gaan. Blijkbaar ben je effectief. (Bron)
14 dec. 2014


Wouke is meer dan een keukenprinses! 


Journalisten zijn al lang geen handelaren in nieuwsfeiten meer; het zijn politiek activisten. Zoals de inmiddels overleden Andrew Breitbart uitlegt: "media is everything".


Breitbart was vastbesloten het 'linkse media complex' te slopen. Hij legt uit wat links heel goed heeft begrepen: als je politiek wil beinvloeden, doe je dat via cultuur en media. Kijk ook naar dit belangwekkende interview met Andrew Breitbart. Docu: Hating Breitbart (IMDb)

UPDATE: Wouke, die moest gaan koken van Pim, registreert toch maar mooi waar anderen het laten afweten! De hypocriete politieke correctheid van de postmoderne journolijsters. Wouke beseft de bron van dit denken niet, maar het is dit: moslims zijn massaal historisch slachtoffer van de christelijke machtspolitiek; dus die val je niet aan! Alsof we de Turken of het Ottomaanse Rijk ook maar iets verschuldigd zouden zijn!


3 dec. 2014

Journalist van Nieuwsuur verlaat verbitterd Twitter

De sterjourno van Nieuwsuur - @JanEikelboom is te ver gegaan. Zijn modus operandi alsmede zijn agenda is tegen de lamp gelopen. Gisteravond verstuurde Jan deze tweet:
Maar wie schetst de teleurstelling bij een aantal kijkertjes?
Jan werd in de akelige, verschillige rechtse media afgemaakt. Contrajihadist Carel Brendel legde de hele agenda genadeloos bloot.
Eikelboom probeerde zijn gezicht te redden, ging vegen in de vlek en maakte het allemaal nog erger:
De truc waar de Nederlandse Exota media zich schuldig aan maken, is deze:
Eikelboom en zijn groupies eindigden jankend in de goot:

En dan over de inhoud nog even deze vraag: als de MB moslims in #Nieuwsuur hun toekomst hier zien, waarom willen ze een vrij land dan ombouwen tot een shariahel? Er is maar een conclusie mogelijk: hun doel is niet de individuele pursuit of happiness, maar islamisering.9 sep. 2014

NOS betrapt op een heterdaadje

NOS hoofdredacteur Marcel Gelauff moet toegeven dat er gemanipuleerd is met een item met de Russische president Poetin maandagavond. Volgens het NOS Journaal wordt de Britse journalist John Sweeney door Poetin ‘zo goed als genegeerd’ over de irrredentisme-oorlog van Rusland in Oekraïne en het neerhalen van de MH17. GS kwam met de originele beelden op Russia Today en wat blijkt? Poetin staat de Britse verslaggever maar liefst twee lang minuten te woord. Niet naar voldoening, zegt Gelauff nu. Maar dat is iets anders dan 'negeren'. (Bron) (Bron)17 aug. 2014

Hilarische meta-journalistiek: 'Durf partijdig te zijn'

Een hilarisch stuk meta-journalistiek in de VK van Martin Sommer (ongetwijfeld wereldberoemd in Lutjebroek). De gedragen toon (spreek uit als teuuun) waarmee dit volk over zichzelf praat is om te gieren. Ayn Rand heeft dit gezegd over amoralisten: het zijn mensen die niet in staat zijn zichzelf te beoordelen aan de hand van enige objectieve standaard. En zo is dat!
23 jan. 2014

Waarom de linkse kerk, rechts extremistisch noemt

In het log van 20 januari zagen we dat politiek redacteur van de NRC, Tom-Jan Meeus @tomjanmeeus de tactiek van Obama verklapte, rechts te framen als extremistisch. Dit is niet zo maar wat met modder smijten. Het gaat om positionering: wie zich buiten het midden beweegt, is niet alleen niet in contact met de grote, electorale middenmoot; om 'acceptabel' te worden voor het brede electoraat moet de extremist compromissen sluiten en zijn programma in hoge mate afzwakken (vooropgesteld dat je dat 'frame' accepteert als waar, natuurlijk).20 jan. 2014

NRC-redacteur verklapt mediatactiek bij NPO

Afgelopen zondag mocht Tom-Jan Meeus @tomjanmeeus, politiek redacteur van de NRC (motto: "alles is relatief") aanschuiven in Buitenhof. Deze omgelooflijke mega domoor legde de hele, zorgvuldig opgebouwde mediastrategie van decennia, open en bloot op tafel in het zicht der natie. Hoe dom dit specimen van progressieve media-arrogantie is blijkt voorts in het gesprek, waarin hij aangeeft dat het zijn held, Obama niet gelukt is de Tea Party succesvol te bestrijden met rationele argumenten. Obama had pas succes toen hij met modder begon te smijten en de perceptie van de kiezer begon te manipuleren. Het zal sommigen niet onbekend voorkomen: nl. de tegenpartij neerzetten als extremisten (naar keuze kan racist, fascist, homo- of islamofoob gebruikt worden). Met de verkiezingen in het vooruitzicht zou het handig zijn een tegen-offensief in te zetten. Check hiervoor "Regels voor Rechts: Hoe ga je om met linkse hyena's" (Bron, incl. video)19 jan. 2014

 Media pist over overheidscensuur


De Rijksvoorlichtingsdienst heeft het lef - het lef - gehad de media te passeren en zelf een opname van de Nieuwjaarsreceptie van WimLex en Max op YouTube.com te kwakken. De selfie is troef, ook bij de royals. De lamstraal media kunnen maar niet wennen aan hun nieuwe positie, waarin ze de alleenheerschappij over publiceren en framen zijn kwijtgeraakt. Een dik decennium na het aantreden van het populaire Internet is het ze nog niet gelukt aan die ondergeschikte rol te wennen.

De boys van RTL Boulevard leggen het uit LOL terwijl Jos Heijmans schande spreekt. Want het is toch de taak van de media de macht te controleren... you don't say, druiloor! De moeder aller gevaren dreigt nu de persvrijheid in het geding is! Het Genootschap van Hoofdredacteuren spreekt van overheidscensuur?

Het is maar goed dat het onvolprezen Internet een eind heeft gemaakt aan het monopolie van de media. Want zo te zien gaat het misbruik op kosten van de belastingbetaler gewoon door:


(Bron

Gerelateerd