zaterdag 1 november 2014

UvA schaft als laatste uni socialistische feestdag af

De slimrechtse student politicologie, Yernaz Ramautarsing is een campagne gestart voor een ideologisch neutraal wetenschapsklimaat. Like op Facebook "Linkse Indoctrinatie op Mijn Universiteit". Maar hij wil meer: full-time columns schrijven en een politieke talkshow. Meer van Yernaz op Pomonieuws1 aug. 2014: "Showproces" - Yernaz Ramautarsing: Een Surinamer die extreem rechts is, het helemaal eens is met Israël en vroeger nog best wel links was (bron) @101TV

UPDATE: Met ingang van 2015 vervalt 1 mei, de Dag van de Arbeid, als vrije dag aan de UvA. Volgens Yernaz Ramautarsing, brein achter de Facebookpagina ‘Linkse indoctrinatie op mijn universiteit’, is de beslissing op verkeerde gronden genomen. Toch is hij tevreden.
Wederom brokkelt een stukje van het linkse bastion af.
‘Ja, nou ja. Officieel schrapt de UvA de Dag van de Arbeid omdat het regelmatig studiegedrag in de knel zou kunnen komen door de versnippering aan vrije dagen en omdat deze dag zou zorgen voor onduidelijkheid bij samenwerkingspartners. Eigenlijk hadden ze die beslissing moeten nemen omdat het een socialistische feestdag is en een universiteit politiek neutraal zou moeten zijn.’ (Bron)


16 april 2014

Geprolongeerd: epische PenW met Yernaz en Freek

De nagel aan vele doodskisten, het late night programma van de verschillige VARA, Pauw & Witteman houdt ermee op. Net nu je zou denken dat na acht jaar de eerste frisheid er wat vanaf gaat, hebben de heren besloten op het hoogtepunt de handdoek in de ring te gooien [/sarc]. Trouw heeft een compilatie gemaakt van acht memorabele confrontaties en - you guessed it - de epische, historische uitzending van 28 november 2013 maakt er deel vanuit. Geniet nog een keer van Rita Verdonk en Yernaz Ramautarsing versus Freek de Jonge (Bron)
20 januari 2014Interview met AT5: Thuis bij slimrechtse student, Yernaz Ramautarsing (Bron)7 jan. 2014

Slimrechtse student wil Kapitalistische Partij NL
De intellectuele elite is zo links en zo overtuigd van eigen gelijk, dat ze oprecht denken dat hun ideologie de objectieve realiteit weerspiegelt; ze hebben zelfs geen idee wat rechts is! 

Een geinig berichtje op GeenStijl, daar hoopte Yernaz Ramautarsing begin oktober nog op. Het werden meerdere televisieoptredens, paginalange kranteninterviews en uitgebreide polemieken op de opiniepagina’s. Het aantal likes voor zijn Facebookpagina ‘Linkse indoctrinatie op mijn universiteit’ ging ondertussen meerdere keren over de kop. Hoe kijkt de politicologie-student terug op de mediastorm? Met een brede lach vertelt Ramautarsing maar al te graag over 28 november, toen hij trending topic op Twitter werd. (...)

Voor komend jaar heeft de student bovendien nog veel meer plannen. Zo is hij in gesprek met een uitgever voor het publiceren van een essaybundel, waaraan verschillende rechtse denkers uit Nederland een bijdrage zullen leveren. Maar Ramautarsings uiteindelijke doel is nog veel groter: een heuse politieke partij. ‘Ik wil uiteindelijk naar de Tweede Kamer,’ vertelt hij. ‘Maar bij geen van de huidige partijen zou ik me willen aansluiten. Daarom ben ik bezig met een eigen, kapitalistische partij.’ Ook hiervoor voert Ramautarsing op dit moment gesprekken, onder andere met een ‘grote geldschieter’, waarvan hij de naam nog niet bekend wil maken. (Bron)


16 dec. 2013


Linkse indoctrinatie op mijn uni bij Echte Jannen

Slimrechtse student, objectivist en initiatiefnemer van de FB page "Linkse indoctrinatie op mijn uni" was zondagavond de hoofdgast bij @EchteJannen. Voor het eerst in vele weken was het weer eens echt interessant.


12 dec. 2013


Linkse indoctrinatie op mijn uni in PowNews

Yernaz Ramautarsing was vanavond 12 dec. even te gast in PowNews. Je vind de link voorlopig hier op 3 minuut 40". Het hoge profiel van deze actie mist zijn uitwerking op twitter inmiddels niet:2 dec. 2013

Laatste nieuws van de strijd tegen het links-indoctrinerende onderwijs


28 nov. 2013

Epische, historische TV: Yernaz Ramautarsing @ P&W! 


De uitzending van PenW was om een aantal redenen uniek, maar we zullen hem ons blijven herinneren als de definitieve afwisseling van de wacht: Koning Freek is dood, leve de vrijheid!


5 nov. 2013


@Linksacademisch in strijd tegen linkse universiteiten
17 okt. 2013

NOS: "Colleges op UvA altijd links"

Ook de +NOS draagt een steentje bij aan de Facebook actie van Yernaz Ramautarsing. Inmiddels is de Overton Window zover naar links uitgeslagen, dat ze op links niet eens meer het bewustzijn hebben wat hen van rechts onderscheidt. Daarom is dit geen objectieve waarheid, maar subjectieve "opinie" LOL sssssht, niet verder vertellen hoe ze voortdurend door de mand vallen ;-)
Yernaz Ramautarsing (26) weet het zeker: studenten in Nederland worden zo gekneed dat ze vanzelf steeds linkser worden. "Het uitgangspunt van colleges is altijd links", vertelt hij aan de Amsterdamse studentenkrant Folia. Ramautarsing heeft een Facebook-pagina opgericht voor mensen die het met hem eens zijn. 
"Beginnende studenten hebben vaak nog geen stevige politieke basis. Wanneer je dan vervolgens drie of vier jaar lang maar één visie krijgt voorgeschoteld, krijg je een heel vertekend beeld", aldus Ramautarsing, die zelf student politicologie aan de universiteit is. En niet alleen het 'verlinksen' staat hem tegen. Ook het anti-Amerikanisme van de UvA-docenten vindt hij belachelijk. 
Onzin, vindt de UvA. "We huldigen de diversiteit aan meningen. Het is een open universiteit en tegenspraak is welkom", zegt woordvoerder Yasha Lange. De woordvoerder van de UvA zegt blij te zijn met de mening van Ramautarsing: "Goed dat hij deze kant laat zien en dat hij zijn mond opentrekt." Wel zegt hij dat het een mening is van de student en er geen bewijs is dat het echt zo is. (Bron)

11 okt. 2013"Stop linkse indoctrinatie" op de universiteiten

Yernaz Ramautarsing is een campagne gestart voor een ideologisch neutraal wetenschapsklimaat. Like op Facebook "Linkse Indoctrinatie op Mijn Universiteit"!

Op Twitter werd de mededeling direct aangemerkt als LOL door Martijn de Koning, een pomo propagandist van de religie van de vrede (reactie). Natuurlijk, want een van de speerpunten van de drive achter postmodernisme in de academies is niet het neutraliseren van het klimaat, maar het onklaar maken van wetenschap zelf. Iets om over in een deuk te liggen, duss. 

Hoe dat werkt is als volgt. Wetenschap wordt niet aangemerkt als objectieve waarheid, maar als 'een mening' van Westers denken.

Aangezien er altijd excepties zijn, worden die niet gezien als uitzondering die de regel bevestigen, maar als argument om de regel onrechtmatig te verklaren. Het politiek correct verbieden van inductie (een algemeenheid trekken uit een aantal specifieken) zet de bijl aan de wortel van:
filosofie - universaliteiten - concepten - abstracties - fundamenten - standaards - principes - natuurkunde - scheikunde - wiskunde - rechten - wetgeving - reglementen ... alle vaste wetmatigheden en inderdaad, de wetenschap zelf
De giftige werking hiervan is tweeledig: 

1. Klassieke wetenschap is niet meer objectief waar, maar 'een opinie';
2. Ideologische propaganda is ook een mening, en heeft daarom dezelfde rechten. 

In onze serie over pomowetenschappers worden de propagandisten in het zonnetje gezet wanneer ze zichzelf op de een of andere manier klemzetten, meestal doordat hun frauduleuze praktijken worden opgemerkt.

Wetenschap werkt door de feiten met een open mind tegemoet te treden en daar een wetmatigheid in te ontdekken. Pomowetenschap gaat uit van het resultaat - het ideologisch correcte -  en probeert daar min of meer sluitend bewijs bij te flanzen (al wekt het die indruk maar). Diederik Stapel is er het vleeschgeworden voorbeeld van geworden. 

Maar er is een andere wetmatigheid: objectieve waarheid en realiteit hebben de vervelende neiging om zich vroeg of laat te melden. Ze dringen dan onstuitbaar door het ideologische rookgordijn waarmee postmodernisten percepties proberen te misleiden.

Wordt ongetwijfeld vervolgd. 

Gerelateerd aan 'Linkse Indoctrinatie op mijn Universiteit'