maandag 23 september 2013

Stalkjaapist @Robert_Engel overschrijdt grens

Postmodernisten geloven niet in waarheid. Dus dat zoeken ze niet in het debat. Wat ze wel fanatiek willen, is zo goedkoop mogelijk punten scoren. Daarbij gaan ze over lijken


"Van den Engel beweert dat hij daar ‘toevallig’ was". 

@Robert_Engel is een gelovige... in klimaatopwarming. Het feit dat er evenveel (pseudo)wetenschappelijke artikelen vóór de opwarmingshypothese zijn als ertegen, helpt niet om het pleit te beslechten. Het gegeven dat de apostel van de klimaatpaniek, de BBC, al in 2009 heeft toegegeven dat het sinds 1998 al niet meer opwarmt, wordt door Van den Engel afgeserveerd met de drogrede dat het oude informatie is.

De arbiter van de ratio staakt op zo'n moment. Maar daar laat Van den Engel zich niet door afschrikken. Hij prikt en zuigt net zolang tot hij een gat ziet. Dan maakt hij een uitvergroting, fabriceert daar een karikatuur van die hij vervolgens zo in het belachelijke trekt dat terecht niemand meer gelooft, dat iemand dat ooit beweerd heeft. Daarmee schiet hij zijn doel voorbij. Aldus de Modus Operandi van Van den Engel. Maar daar blijft het niet bij.

Gezonde, volwassen mensen kunnen debatteren of een potje straatvechten over tal van onderwerpen. Maar bepaalde dingen zijn een morele no, no. NAW-gegevens openbaren is een, online hinderlijk volgen is twee, maar IRL stalken is de laatste stap in het proces waarmee Van den Engel zijn scoringsdrang heiligt.

Lees het hele verhaal op Frontaal Naakt, inclusief doodwensen en obsessieve seksuele broeierigheid: 
Hassnae is gisteren met Femke Halsema naar India vertrokken voor de documentaireserie over moslimvrouwen, die ze met haar maakt. Op Schiphol werd ze opgewacht door haar obsessieve belager Robert van den Engel, die stiekem foto’s van haar maakte en die, voorzien van zuigerig commentaar, op het Internet plaatste
Daarmee is een nieuwe fase ingeluid in de terreur, waaronder Hassnae en ik nu al jaren lijden. We moeten nu dus daadwerkelijk vrezen voor onze veiligheid en die van onze naasten – waar ik overigens al jaren voor waarschuw – want Domrechts laat het niet meer bij dreigen en lasteren alleen. Dit is fysiek stalken, intimidatie om ons bang te maken en ons de mond te snoeren. 
Van den Engel beweert dat hij daar ‘toevallig’ was. Ik heb grote moeite dat te geloven, gezien het grote aantal tweets dat hij de afgelopen weken aan ons heeft gewijd. Ik schreef er pas geleden over, maar zal het nog even samenvatten.