maandag 14 oktober 2013

Rechtbank verbiedt affiche "Vrijheid of islam?"

De sharia ontzegt individuele rechten, ontkent vrije wil, maakt ieder individu ondergeschikt aan het islamitisch collectief en is intolerant tegen andersdenkendenSharia wetgeving met betrekking tot kuisheid en kleding- en gedragscode verbiedt het dragen van broeken, blijkbaar zelf onder de boerka. H/t @PeterAnshof

UPDATE:


7 okt. 2013

Rok omhoog voor islamkritiek

Een poster van benen met daarop woorden als ‘steniging’ over ‘slet’ tot ‘shariaconform’ is het centrale beeld in de nieuwe campagne van Vrouwen Tegen Islamisering, die donderdag in Antwerpen werd voorgesteld. 'De islam is fundamenteel vrouwonvriendelijk, ' klinkt het bij de organisatie, die geleid wordt Anke Van dermeersch, fractievoorzitster van het Vlaams Belang in de Senaat. Nadat de politieke beweging ‘Vrouwen Tegen Islamisering’ eerder al uitpakte met een poster met de dochter van Filip De Winter in een bikini en nikab, lanceerde de organisatie donderdag haar nieuwste campagne. Op posters en postkaarten wordt op de kortgerokte benen van Anke Van dermeersch op hoge hakken een schaal geprojecteerd (zie onder) (Bron)

Inmiddels heeft de ontwerper van de pumps, Louboutin, een kort geding aangespannen tegen Anne Van dermeersch! Je bedenkt het niet! Wie heeft met zulke supporters nog vrouwvijandige moslims nodig? Boycot Louboutin, iemand? (Bron) H/t @FreedomSignals

28 sept. 2013

Nu kiezen! Vrijheid of islam? 

Het feit dat zelfs het dragen van een broek onder een islamitische zwarte zak bestraft wordt, geeft aan dat kuisheid hier slechts een legitimatie is voor vrouwenonderdrukking.

Het Vlaams Belang is weer een campagne begonnen tegen vrouwenonderdrukking.H/t @Seccie

Helaas geven de traditionele Westerse emancipatiepartijen niet thuis. Ze zien (aangeleerd) geloof als ras (aangeboren); en ras komt voor geslacht in de linkse pikorde. Vandaar.

Er is nog een reden om deze campagne af te wijzen. Hij wordt dan niet beschouwd op zijn objectieve meritus, maar wordt verworpen puur een alleen omdat het een campagne is van het Vlaams Blok. 

Seculieren, liberalen, vrouwen, homo's en andere emanciperenden die zich verzetten tegen moslimwetten, kunnen barsten! Ze mogen zich onderwerpen aan het meest barbaarse onrecht denkbaar.

Intussen zijn diezelfde partijen wel bereid het Vlaams Belang aan de paal te nagelen wegens 'racisme' en 'fascisme'.

Dat klinkt wat hypocriet als je minderheden op zo'n grondige wijze in de kou zet voor een geloof, een idee, een oorlogszuchtige ideologie die de onderdrukking en mishandeling van medemensen voorschrijft en legitimeert.

Wie het kwaad faciliteert, is mede-schuldig. Lees ook de Verklaring van Vrouwen Tegen Islamisering

Gerelateerd