vrijdag 27 september 2013

Laat @APechtold het debat niet bepalen!

De oppositie speelt dommetje en is moreel verontwaardigd dat Geert Wilders niet serieus is ingegaan op aantijgingen van de fractievoorzitter van D66, @APechtold


De methode van de politieke correctheid komt uit de DDR en is geen onderdeel van beschaafd debat in een vrij land.

De oppositie klaagt steen en been dat Geert Wilders zo onbeschaafd is in het debat: stellen ze netjes een vraag in de nationale vergaderzaal, wordt @APechtold uitgemaakt voor miezerig mannetje! Hoe hypocriet kun je worden? Iemand vooropgezet bewerken met de nazi-kwast en dan een beleefd antwoord verwachten?!

Het insinueren dat iemand moreel minderwaardig is, hoort thuis in de DDR en heeft tot doel hem het zwijgen op te leggen en weg te zetten als 'besmet voor de omgang met beschaafde mensen'. Je bent daarmee een stap weg van de ultieme uitkomst van dit mechanisme: het fysiek verwijderen van de persoon in kwestie, zoals met Pim Fortuyn is gebeurd. 

Het gooien met drek en smeren met vuil is een beproefde methode die politieke correctheid heet. Je kunt er niet beleefd op ingaan, want dat nodigt uit tot meer! Bullebakken weten nu eenmaal van geen ophouden als je hun manieren blijft belonen: de fascismekaart wordt afgewisseld met de racismekaart tot in de eeuwigheid.

De reactie van Wilders op de aantijgingen van Pechtold was misschien ongeslepen, maar wel de enig juiste.

Zoals ik in Wilders geeft @APechtold het enig passende antwoord al heb uitgelegd, is politieke correctheid een techniek die werd toegepast in de socialistische regimes in het oostblok om onwelgevallige dissidenten in het gareel te dwingen.

Het is geen onschuldige faux pas van Alex Pechtold, maar een campagne die zich al jaren voortsleept. Het wordt vervelend!

Ik wil voor een keer ingaan op de kwestie van de prinsenvlaggen en "een persoon die de Hitlergroet bracht". Ten eerste moeten we weten dat politieke correctheid niet de enig beproefde manier is om met tegenstanders af te rekenen.

De aanwezigheid van agitators en agents provocateurs is eveneens vaste prik in het speelboek van Marxisten. Joost Niemoller heeft in Hitlergroetbrenger was provocateur een studie gemaakt van de bloksnor in kwestie (op het TVWestfilmpje op 1,2-1,5 minuut). 

Deze foto laat zien dat er zegge en schrijve zes (6) prinsenvlaggen in een kluster aanwezig waren. Je kunt van alles vinden over de aard en geschiedenis van die vlag. Mijn advies zou zijn: laat het stuk textiel voor wat het is, en kies je eigen symbolen.

Sinds de geslaagde demo van afgelopen zaterdag, is nu bijna een week verstreken waarin de oppositie het onderwerp van publiek debat heeft bepaald: namelijk nazi's en de manier waarop Geert Wilders onacceptabele insinuaties pareert.

Daarmee wordt duidelijk wat het doel is van deze bliksemafleiders: het gesprek gaat over van alles, behalve over de inhoud en de issues van belang. Het maakt je ineffectief! 

Analyseer en accepteer het speelboek dat de oppositie hanteert om je vleugellam te maken.. en DEAL ermee! Laat de prinsenvlaggen thuis, ga niet in op politieke correctheid (dikke middelvinger!), en laat vooral de aandacht niet afleiden van het doel: keep your eye on the ball

Gerelateerd