zondag 22 september 2013

De PVV demo was een succes. Maar hoe nu verder?

De PVV demo op de Koekamp gisteren in Den Haag is soepel en zonder echte wanklank verlopen. Het is tijd om een voorlopige rekening op te maken H/t PolitiekIncorrectTV: Ongemakkelijke grote opkomst tijdens het protest tegen Rutte 2

Tijdens het postmortem op de PVV-demo van gisteren in Den Haag vallen een aantal dingen op. Infiltraties door rechts en links tuig verwand aan kaalkopgroepjes, Occupy, krakers, AFA, Antifa en wat er nog meer losloopt met wortels in het collectief; mollen, valse vlaggen, agitators en agents provocateurs zijn een gegeven en onderdeel van de revolutionaire leer van Marx. Je moet er dus mee dealen. Je laat ze voor wat ze zijn (vrijheid, blijheid) of je richt een ordedienst in die ze isoleert en zuivert.
`
In plaats daarvan wordt er al 24 uur gedebateerd over de juistheid of de onjuistheid van de prinsenvlag en wie die vlag op de demo introduceerde. Er circuleerde gisteren een tweet van een kaalkop (nu onvindbaar) die er trots naar verwees. De vlaggen waren geclusterd zoals deze foto laat zien: het was een groepje van zegge en schrijve zes (6) man. C'me on! Let's move on to the real issues!

Stop met het wachten en bedelen naar positieve media-aandacht! Het gaat niet gebeuren. Accepteer dat. De media zijn een van de leidende krachten achter het verval van de vrije wereld. Doe de televisie en de radio de deur uit. Neem in plaats daarvan een grote monitor en een snelle internetverbinding. Ga bloggen, ga reaguren, ga nog meer tweeten, doe Facebook, maak video's, fotosoeps, volg de laatste ontwikkelingen op technisch gebied en social media. Doe het allemaal. Maar hou op met het verspillen van tijd en energie aan de lamstraal media. 

Neem je vrienden en familie mee op je tocht naar bewustzijn. Maak de sheeple wakker. Als je je machteloos voelt, hou dit voor ogen: wat door mensenhanden gemaakt en vernield is, kan ook door mensenhanden bedwongen worden. Het KAN kapot, maar we kunnen opnieuw beginnen als er genoeg mensen wakker zijn. Dat hoeft niet iedereen te zijn. Dertig procent is voldoende om een culturele omwenteling te veroorzaken. 

Demonstreren is voor velen onwennig. Op de eerste Tea Parties voelden veel beginners zich ook vreemd. Maar het werd normaler en steeds gezelliger. Nu nemen hele families deel, kinderen, huisdieren en opa en oma gaan mee. Bijeenkomsten worden afgesloten met barbecues en optredende artiesten die de vrijheid bezingen.

Alle begin is moeilijk. Maar vrije burgers zijn de eigenaars van hun land; geen huurders, onderhuurders of slaven. Wil je dat het volk bepaalt hoe dit land eruit ziet? Neem dan je recht als vrije burger. Wacht niet op de staat of de politiek, maar neem de regie in handen. Dat is je geboorterecht. 

Dan is er de vorm van de demo's. De straatbetoging is feitelijk een relikwie uit een andere tijd. De tijd van broodrellen is al lang voorbij. Met het meest impopulaire kabinet sinds mensenheugenis brachten PVV en SP tezamen nog geen 5.000 man op de been. Hiermee ga je geen schokgolven veroorzaken.

Wat zie je in de Verenigde Staten steeds vaker? Thema demo's. Naast de zeer populaire Tea Parties die teruggrijpen op de onafhankelijkheidsverklaring, patriotisme en de grondwet, was er recent een bijzonder geslaagde protestrally in antwoord op de compleet mislukte "Million Muslim March" op 9/11: de "One million bikers to DC" rally. Het werden er twee miljoen! Zo doe je dat!

Momenteel is het wachten op de "One Million Truckers Shutting America Down 3 Days" van 11 tot en met 13 oktober aanstaande. Motoren en trucks zijn op zich symbolen van vrijheid. Nederland heeft zijn eigen symbolen. Laat je fantasie de vrije loop, neem initiatief en take charge als vrij mens in een vrij land. Weg met de mentale slavernij!