maandag 19 augustus 2013

Bekeerlingen roepen in video op tot jihad in Frankrijk

Deze twee bekeerlingen bewijzen dat gewelddadig gedrag niet aangeboren is, of in de grond zit of in de cultuur, maar in de ideologie van de islam


Jean-Daniel en Nicolas en nog 268 andere Franse strijders in Syrie.

"Convert brothers to Islam call for jihad in France"

Times of Londen, 12 augustus
Twee jonge, Franse bekeerlingen tot de islam die vechten in Syrie hebben gezorgd voor woede in Frankrijk door in een video op te roepen tot jihad. Gedurende 12 minuten doen ze een bloedstollende oproep voor heilige oorlog. De jongemannen met iele baardjes dragen camouflage legeroutfit en zwaaien met Kalashnikovs, terwijl ze president Hollande aanzetten zich te bekeren en eisen dat hij de troepen terugtrekt uit Mali. Volgens bronnen zijn de twee halfbroers uit de zuidelijke stad Toulouse, de stad van de terrorist Mohamed Merah, onderdeel van vermoedelijk zo'n 270 andere Franse jihadisten in Syrie. (Bron)
Nog een:
Adam Gadahn, een in Californie geboren bekeerling tot de islam met een prijs op zijn hoofd van een miljoen dollar, heeft rijke moslims opgeroepen om prijzen uit te loven aan terroristen voor het vermoorden van ambassadeurs. Hij loofde prijzengeld uit voor de moord op de Amerikaanse ambassadeur in Jemen. "Deze prijzen brengen angst in de harten van onze lafhartige vijanden", zei Gadahn in een video van 39 minuten. De Jemenitiche branche van Al Qaida heeft vorig jaar 3kg goud uitgeloofd voor de moord op de ambassadeur in Saana of 5 miljoen riaal voor een Amerikaanse militair. (Bron)
De bekeerling heeft de toekomst!