zondag 29 juni 2014

Zomer: de Palestijnse haatkampen zijn weer begonnen

Zoals ieder jaar sinds mensengeheugenis organiseert Hamas ook dit jaar weer zomerkampen door de hele Gazastrook. Ze worden bezocht door 100.000 jongens en meisjes in de leeftijd van groep 5 en hoger. Hun naam voor dit jaar luidt "bakens van bevrijding"

De zomerkampen focussen op onderwerpen als het recht op terugkeer, Jerusalem, de Al Aksa Moskee en het verzet, want het is de verantwoordelijkheid van Hamas om liefde voor het thuisland bij te brengen en de bevrijding van Palestina in de zielen van de jeugd te planten, zodat deze generatie de bevrijding een feit zal laten worden. Bij de openingsceremonie voor de zomerkampen in het westen van Gaza zei Ismail Haniya dat Hamas door zal gaan met het oproepen en onderwijzen over de bevrijding van heel Palestina; om de terugkeer van vluchtelingen en de invrijheidstelling van gevangenen, de vestiging van een staat op al het Palestijnse land met Jerusalem als hoofdstad, werkelijkheid te laten worden. (Bron)
27 juli 2013


VN 'zomerkamp' op de Westbank leert jodenhaat

UNRWA, een organisatie van de Verenigde Naties, draagt bij aan de indoctrinatie van Palestijnse kinderen om de haat levend te houden.


"Onderwijs" en "zomerkamp" op jouw kosten, geheel verzorgd door de UNRWA. 

De UNRWA heeft in het verleden al bewezen volslagen gepolitiseerd te zijn. De UNWRA draagt momenteel bij aan de indoctrinatie van tedere zielen, nazaten van Palestijnse vluchtelingen uit 1948, om de haat levend te houden. Dit is de reden waarom na bijna 70 jaar, er een onoplosbaar 'Palestijns probleem' bestaat en semi-permanente Palestijnse vluchtelingenkampen. Deze video laat zien wat door moet gaan voor onderwijs en zomerkamp bij deze organisatie van de VN.

Terwijl nationale regeringen worstelen met torenhoge staatsschulden, gaat deze organisatie door met uitgeven. De vrijwillige bijdrage van Nederland on 2012 was 15 miljoen euro. Hier is het Financial Updates portal.

En voordat we vervallen in historisch revisionisme, hier is een video hoe de staat Israel ook al weer tot stand is gekomen.

Het zal voor de EU, als belangrijke sponsor van de UNWRA, een troostrijke gedachte zijn, dat het geld besteed wordt aan kindvriendelijke projecten. De verschillende activiteiten bij "fun camp" zijn in ieder geval in lijn met de nieuwe Europese richtlijnen met betrekking tot Israel, die in 2014 in werking zullen treden.

In ieder geval zou het geen verrassing moeten zijn dat het 'vredesproces' gedoemd tot falen.

(Bron) H/t @Metzada3833


Gerelateerd