maandag 1 juli 2013

Blote Borsten Schokken Zweedse Moskee

Het is genant in 2013! Maar hee, soms moet je grenzen stellen. De deur van de moskee is een; mensenlichamen een andereAliaa Elmahdy is een van oorsprong Egyptische activiste voor vrouwenrechten. 


In de video Aliaa Elmahdy, een seculiere activiste voor vrouwenrechten. Met de dood bedreigd en ontvoerd, is ze in 2011 naar Zweden gevlucht. Hier is de voorgeschiedenis.
In 2011, while living in Egypt, she uploaded photos to her blog in which she wore nothing more than a flower in her hair, red shoes, and thigh-high polka-dot stockings. This was, she claimed, a form of protest against "the oppression of women in Egypt". After the image went viral and she began receiving death threats and was kidnapped, the 21-year-old was given political asylum in Sweden.

Afgelopen zaterdag ging Elmahdy om 11 uur met een zak over het hoofd de moskee in Södermalm binnen; ze liet de zwarte textiel langzaam naar de grond glijden en riep keihard BOE!!!!! Nee, het was "No to Sharia! No to oppression! Free women!"

Misschien een idee voor Nederland?

Dit is eigenlijk genant. Op meerdere vlakken. Een maand lang laten seculiere Kemalisten in Turkije zich avond na avond met gas en water platspuiten door neo-Ottomanen; as we speak gaan 17 miljoen Egyptenaren de straat op om de Moslim Broeders te vertellen dat ze het stelen van de revolutie niet langer pikken (EPISCH).

De pers zwijgt het dood, Westerse islam-apologeten zwijgen het dood. Ze blijven aan de verkeerde kant van de geschiedenis staan door religieuze rechtenschenders te steunen, want 'slachtoffers van het paradigma'. De redactie is van de individuele rechten, geen voorstander van groepsrechten maareh..

“In any war between the civilized man and the savage, support the civilized man.”


(Bron)