dinsdag 9 juli 2013

15 grensverleggende ideeën voor boeren en top koks

Volgens de VN kan cuisine entomologique de honger in de wereld terugdringen en het is ook nog eens gezonder en vooral een oplossing tegen milieuvervuiling 


De titanus giganteus is 's wereld grootste tor. Hij is groter dan een kleine volwassen chihuahua.

Eindelijk hebben we in deze crisistijd dan toch een heus gat in de markt. Een ongekende opportunity voor de ware innovatieve pionier, voor de agrarische buiten-de-doos-denkerT, voor de trendbreker die zich rekent tot de avant garde in voedselfusion.

De website met 15 van de werelds grootste en engste insekten zet "de opmerkelijke oproep van de Verenigde Naties om met z'n allen meer insecten eten" in een ander perspectief, want..
.. "het kan de honger in de wereld terugdringen en het is ook nog eens gezonder en vooral oplossing tegen milieuvervuiling! Geen gezeik, iedereen gelijk! In Afrika, Azië en Latijns-Amerika is het eten van insecten normaal. Wereldwijd grijpen al twee miljard mensen naar sprinkhanen, larven, made en torren als deel van de maaltijd".
Dus hier is een kans voor de intensieve reuzenbidsprinkhaanhouderij. Of hypermesterijen voor dikkebillige kakkerlakken, of megastallen voor.. de rest moet je zelf maar bedenken. De mogelijkheden zijn eindeloos.