zondag 9 juni 2013

Bilderberg 2013, VIDEO: Een hilarisch debat in de House of Commons

Bilderberg 2013 is geweest. Eens kijken welke punten van consensus worden geimplementeerd "in the environments which they [Bilderbergers] affect" (woorden gesproken in 2010 door Willy Claes, oud secretaris-generaal van de NAVO, en twee maal Bilderbergveteraan)UPDATE: Labourparlementarier Michael Meacher, die de anti-Bilderberg demo dit weekend bezocht stelde vandaag vragen in de House of Commons aan de Britse FinMin. Maar het antwoord kwam van zijn collega Kenneth Clarke, al vele jaren lid van het het Bilderbergbestuur. Hij verwierp de logica dat de geheime lobbygroep hoe dan ook invloed heeft op de politiek op de grond dat het 'een prive club' is.


Clarke stotterde en stumperde zich door de vraag, of hij geen openheid van zaken hoort te geven over de geheime meetings, wil hij belangenverstrengeling vermijden als bestuurslid van een officieel geregistreerde 'liefdadigheidsorganisatie'. Clarke gaf toe dat dit inderdaad het geval was, maar gaf als excuus dat hij zijn rol als bestuurslid even 'vergeten' was. The Telegraph kwam met een artikel hierover, dat echter snel daarna op 404 error page sprong. Bron

UPDATE: Sir Sherard Cowper-Coles, oud-ambassadeur in Afghanistan, tegenwoordig CEO van BAE Systems, gaf vandaag een officieel interview aan de Watford Observer.

Alex Jones Storms BBC, confronts Bilderberger


Update: Alex Jones confronteert Bilderberger Ed Balls, de Britse schaduw FinMin kort voor een een live-uitzending van de BBC waar Jones te gast was. Daarvoor wordt Balls besprongen in de gang over het breken van zijn ministeriele eed door deel te nemen aan de geheime lobbygroep.

De EU is ontworpen door de nazi's 


Gerard Batten, lid van het Europarlement voor UKIP, zei eerder deze week in Watford (video), dat de Europese Unie ontworpen is door de nazi's. We hebben in het verleden hier ook over geschreven: deel 1deel 2.

8 juni 2013

Alex Jones, David Icke en Paul Joseph Watson zullen spreken op het Bilderberg margefestival. De happening is uniek, GRATIS en bomvol met sprekerts, grappenmakers, muziek, workshops, kundst en entertainment! 

Het festival combineert fun met uitwisseling van verlichte ideeen. De deelnemers uiten hun woede over deze travestie van Vrijheid, onze manier van leven! Bilderberg is gesloten, obscuur en droefgeestig. Het margefestival is open, happy en vrij. 

PROGRAMMA VAN EVENTS - OPEN ZATERDAG VAN 8-20.00; ZONDAG VAN 8-14.00: BILDERBERG – SPEAKER’S CORNER  

Het volledige programma staat op Infowars

June 7, 2013

Update: Asscher, "Bilderberg is nationaal belang"

Volgens Asscher biedt de Bilderbergconferentie collega Rutte de kans om 'met andere leiders het gesprek te voeren'. "En dat kan in het belang zijn van Nederland."

Geert Wilders heeft Kamervragen gesteld over het driedaagse bezoek van Rutte. Wilders:
"Waarom prefereert u een luxe suite in een vijfsterrenhotel en geheimzinnig geklets boven de ministerraad? Realiseert u zich dat u minister-president van Nederland bent en dat het uw taak is de ministerraad voor te zitten? Zo neen, waarom zoekt u dan geen andere baan?"
(...) Complotdenkers beweren onder meer dat de internationale vrijmetselarij op de conferentie samenzweert, of dat er een 'wereldregering' wordt gesmeed die een wereldwijde dictatuur nastreeft.

Update: DOORBRAAK! De Lamstraal Media geven present!

In een vers aangeharkt hoekje van de landerijen die The Grove Hotel omringen gebeurt iets bijzonders: de MSM zijn aanwezig. In grote getale. Reuters, AP, Channel 4 News, the Times, the Telegraph, the Press Association, London Tonight. De BBC heeft tenminste drie radioverslaggevers gestuurd. 


BREEK: Verenigd Koninkrijk en Europese Unie (Duits) ook betrokken bij Obama's server tapping schandaal. Zelfs de gespeciale VN rapporteur, Frank La Rue heeft zijn zorgen erover uitgesproken. 

Update: De oud-directeur van de CIA, David Petraeus is te gast bij Bilderberg 2013 om te helpen bij de constructie van een 'big data' netwerk, het laatste op het gebied van het spionage-ambacht.  Het onderwerp staat hoog op Bilderberg's officiele agenda voor 2013 ("How big data is changing almost everything", een referentie aan hoe het internet de wereld van het patrouilleren, en de mogelijkheden om feiten te voorspellen en te beinvloeden, heeft veranderd). Het punt hangt samen met Bilderbergs fusie met Google. Lees meer ...

Het is erg ironisch dat uitgerekend nu het nieuws breekt, dat de grootste 'complottheorie' met betrekking tot het Amerikaanse National Security Agency (NSA) een feit is geworden! De geheime dienst tapt direct in de servers van de Internetgiganten Google, MicroSoft, Skype, Yahoo, onder andere..
The National Security Agency and the FBI are tapping directly into the central servers of nine leading U.S. Internet companies, extracting audio and video chats, photographs, e-mails, documents, and connection logs that enable analysts to track foreign targets, according to a top-secret document obtained by The Washington Post. 
The program, code-named PRISM, has not been made public until now. It may be the first of its kind. The NSA prides itself on stealing secrets and breaking codes, and it is accustomed to corporate partnerships that help it divert data traffic or sidestep barriers. But there has never been a Google or Facebook before, and it is unlikely that there are richer troves of valuable intelligence than the ones in Silicon Valley. Read on..
Rand Paul: "1984 has arrived" >>>


Update: De Britse premier David Cameron zal vandaag deelnemen aan het onderonsje, maar Downing Street heeft verklaard dat er geen samenvatting naar de pers zal gaan; tezelfde tijd ontkennend dat dit een breuk is met zijn belofte de meest transparante regering sinds mensenheugenis te leiden. Mark Rutte zal het ongetwijfeld roerend met hem eens zijn.

Foto's van Binnenkomst Gasten

Hoewel de officiele gastenlijst dit jaar voor het eerst openbaar is gemaakt (scroll naar 4 juni) wil iedereen weten wie er NIET op de lijst stonden. Dit is traditie bij Bilderberg. Zowel Bill en Hillary (foto) Clinton zijn gespot, als ook beroemdheden als David Rockefeller en Henry Kissinger. De aankomst van Beatrix werd ook vastgelegd (foto's).

Hillary Clinton
The Queen BeeWatching the Watchers
Whose is the red Ferrari?
Mr Sinister Bilderberger

Trix II
Doe mee met de folklore en spot deze Bilderbergers!


June 6, 2013

Update: Is de euro uitgebroed door Bilderberg?

Infowars heeft nog een leuke Denis Healey anekdote. Lord Healey, Bilderberg veteraan sinds 1954, heeft 40 jaar lang in het bestuur gezeten. Hij was FinMin in twee Britse kabinetten. Hij herinnert zich het belang van de discussies over de oorlog in Vietnam en in het bijzonder over Europese integratie: hij herinnert zich levendig de rol van Bilderberg bij het samenbrengen van de architecten  – Schmidt, Pompidou, Giscard d’Estaing, Leone – voor open discussies met bankiers en economen over hoe het Europese monetaire systeem zou kunnen werken.
"Het grote voordeel van Bilderberg is dat je geen overeenstemming hoeft te bereiken. Je had de tijd om met invloedrijke mensen, die je normaal niet zou ontmoeten, over dingen te praten. Deelnemers konden vrijuit spreken, vrijer dan thuis".
Zouden de Europese Unie en de euro er zijn gekomen zonder die Bilderberg meetings, werd hem gevraagd. "Ik denk dat het een erg belangrijke rol heeft gespeeld. Of het anders niet gebeurd zou zijn, is lastig te zeggen". Documenten die de BBC gelezen heeft en die later zijn gepubliceerd door Wikileaks onthullen hoe leden van Bilderberg de creatie van de euro bijna 40 jaar geleden al bespraken voordat de munt werd geintroduceerd in 1992 met het Verdrag van Maastricht. Lees meer..

Update: Alex Jones legt uit:  het medicijn tegen 1984 is 1776Update: Ondanks ontelbaar bewijs van het tegendeel blijven 'debunkers' en skeptici aanvoeren dat Bilderberg geen macht heeft, en dat het maar een old boys club is. Er is nu nieuw bewijs dat het grondwerk voor beleid en multimiljardendeals tussen tycoons and regeringen wordt gelegd op de conferenties. The Telegraph heeft vandaag een artikel getiteld Bilderberg Group? No conspiracy, just the most influential group in the world, over de grootste oliefusie aller tijden die totstand is gekomen tijdens een Bilderberg meeting  >>>\

Update: Onderzoeksjournalist Jon Ronson probeerde ooit een Bilderberg meeting in Portugal te infiltreren. Hij praat met Sky News.

Update: Inwoners van Watford verkeren in een staat van beleg. Alle recht van overpad op de landerijen van The Grove zijn opgeschort, inclusief het jaagpad langs het Grand-Unionkanaal. Wegen zijn afgesloten en inwoners moeten zich identificeren. Burgers zijn altijd het haasje als de mondiale elite samenkomt om te praten over de wereldregering, maakbaarheid en economische centraalplanning.

Update: Telegraph heeft deze anekdote: Lord Healey, die FinMin was in twee Britse kabinetten, was bij de eerste Bilderberg in 1954 en heeft 40 jaar in de organisatie gezeten. Hij zei: "Er wordt veel geschreven, maar het is allemaal peop. Ze zijn gewoon jaloers omdat ze niet zijn uitgenodigd. Sommigen hebben het omschreven als een communistische organisatie. Anderen zeggen dat het een geheime Amerikaanse club is. Allemaal onzin". Lord Healey voegde eraan toe: "Ik vond het een van de nuttigste meetings die ik regelmatig heb bijgewoond, omdat het niveau van de mensen zoveel hoger is".

Update: De pers is samengebacht binnen een hoge, stalen omheining op bijna een kilometer afstand van het hotel. Het lijkt wel een gevangenis. Er zijn tot nu toe zo'n 40 auto's gearriveerd.

Update: Sherard Cowper-Coles, voormalig diplomaat en tegenwoordig directeur van BAE verklapte aan een journalist van The Standard dat de geheimzinnigheid van de organisatie zowel voor de buitenwereld geldt als voor de deelnemers.
"Het is een eer om uitgenodigd te worden, maar het is gekkenwerk. Ze [de organisatie] vertelden  ons pas een paar weken tevoren waar het gehouden zou worden. Maar sommigen moeten hun privejet wel van tevoren boeken!"
Cowper-Coles, voorheen een speciale gezant in Afghanistan en Pakistan met veel ervaring met het behartigen van Britse belangen in het Midden Oosten, is niet de eerste Bilderberger  die openlijk kritiek levert op de geheimzinnigheid die iedere confab van de laatste 59 jaar heeft omringd. Lees meer..

Een lid van de groep gaat officieel een interview geven aan de BBC. Dit is ongekend voor de geheimzinnige organisatie. Een BBC-verslaggever heeft verteld dat de zender een Bilderberglid benaderd heeft voor een televisie-interview. Hoewel die persoon geweigerd heeft voor de camera te verschijnen, heeft hij wel een telefoongesprek toegezegd. Gisteren werd al bekend dat er genodigden zijn die geklaagd hebben over de obsessieve geheimzinnigheid van de organisatie; ze willen meer transparantie. Read on..

Het is zover! In afwachting van de zwarte limousines en heli's, neem deze nihilistische, transhumanistische kunst, in de tuinen van The Grove Hotel eens in je op. 

Het is nogal ironisch, gegeven de fusie tussen Bilderberg en Google. 

5 juni 2013

Update: De politie stelde skeptische inwoners gerust dat de conferentie "kostenneutraal" zou uitvallen voor Hertfordshire dankzij een "donatie" van de organisatie. Deze "donatie" moet in ieder geval deels zijn gekomen van de Bilderberg Association, een liefdadigheidsinstelling in het VK dat "donaties" ontvangt van BP en Goldman Sachs. Lees het in een verslag van de raadsvergadering van Watford gisterenavond.


Laatste nieuws: 
  • Infowars meldt dat een paar genodigden van het geheimzinnige organisatie het gebrek aan transparantie zat zijn, en gevraagd hebben om een persco. Het zou ongekend zijn! Maar houdt de adem vooralsnog niet in. Het is redelijk te veronderstellen dat het verzoek komt uit de 'libertarische' hoek, aangevoerd door de oprichter van Paypal en hedge fund manager Peter Thiel. 

  • Dezelfde bron van Infowars zegt dat de voorbereidingen van de conferentie in Watford een onvoorstelbare 18 maanden heeft gekost.  

  • De bekende consultant Andrew Kakabadse is co-author van Bilderberg People: Elite Power and Consensus, een boek over hoe wereldhistorische feiten worden 'gemaakt' via consensus binnen de mondiale elite. Hij heeft met velen gesproken die de Bilderberg conferenties hebben bijgewoond. Video op IBTimes UK.June 4, 2013


Update: No-Fly Zone Boven Bilderberg

De politie van Hertfordshire heeft een No-Fly zone ingesteld voor dit weekend boven The Grove hotel. Tevens zegt de politie dat er voorheen geen ruchtbaarheid werd gegeven aan de conferentie, "om geen terroristen aan te trekken". De hoofdinspecteur van Watford, Nick Caveney maakte de opmerkingen gisterenavond tijdens een dorpsvergadering in het gemeentehuis van Watford. Read more..

Alex Jones en Infowars reporters Paul Joseph Watson, Richard Reeves en Lee Ann McAdoo hebben de plaats van de Bilderberg confab gisteravond bezocht. Ze liepen tegen de ring van staal aan die rond de omtrek van The Grove Hotel is opgetrokken. Veiligheidsmensen knikkerden ze er zonderpardon uit. Lees meer..
Update: Gastenlijst Bilderberg 2013


Koningin Maxima en Koning Willem IV staan niet op de lijst.

Let op: In voorgaande jaren is gebleken dat de lijst nooit compleet is. In 2011 bijv. stonden  machtige lieden als Merkel, Rasmussen (oud-baas NAVO), Zapatero (oud-premier Spanje) en Bill Gates niet op de lijst. Ze gingen echter wel, meer daarover hier.


Livestreams: Hier een lijst met 10 livestreams, de meeste zullen pas werken vanaf a.s. donderdag 6 juni (Bilderberg 2013 duurt van 6 tot 9 juni). 
Chairman
FRACastries, Henri deChairman and CEO, AXA Group
DEUAchleitner, Paul M.Chairman of the Supervisory Board, Deutsche Bank AG
DEUAckermann, JosefChairman of the Board, Zurich Insurance Group Ltd
GBRAgius, MarcusFormer Chairman, Barclays plc
GBRAlexander, HelenChairman, UBM plc
USAAltman, Roger C.Executive Chairman, Evercore Partners
FINApunen, MattiDirector, Finnish Business and Policy Forum EVA
USAAthey, SusanProfessor of Economics, Stanford Graduate School of Business
TURAydıntaşbaş, AslıColumnist, Milliyet Newspaper
TURBabacan, AliDeputy Prime Minister for Economic and Financial Affairs
GBRBalls, Edward M.Shadow Chancellor of the Exchequer
PRTBalsemão, Francisco PintoChairman and CEO, IMPRESA
FRABarré, NicolasManaging Editor, Les Echos
INTBarroso, José M. DurãoPresident, European Commission
FRABaverez, NicolasPartner, Gibson, Dunn & Crutcher LLP
FRABavinchove, Olivier deCommander, Eurocorps
GBRBell, JohnRegius Professor of Medicine, University of Oxford
ITABernabè, FrancoChairman and CEO, Telecom Italia S.p.A.
USABezos, JeffFounder and CEO, Amazon.com
SWEBildt, CarlMinister for Foreign Affairs
SWEBorg, AndersMinister for Finance
NLDBoxmeer, Jean François vanChairman of the Executive Board and CEO, Heineken N.V.
NORBrandtzæg, Svein RichardPresident and CEO, Norsk Hydro ASA
AUTBronner, OscarPublisher, Der Standard Medienwelt
GBRCarrington, PeterFormer Honorary Chairman, Bilderberg Meetings
ESPCebrián, Juan LuisExecutive Chairman, Grupo PRISA
CANClark, W. EdmundPresident and CEO, TD Bank Group
GBRClarke, KennethMember of Parliament
DNKCorydon, BjarneMinister of Finance

Rest van de lijst na de "lees verder"
GBRCowper-Coles, SherardBusiness Development Director, International, BAE Systems plc
ITACucchiani, Enrico TommasoCEO, Intesa Sanpaolo SpA
BELDavignon, EtienneMinister of State; Former Chairman, Bilderberg Meetings
GBRDavis, IanSenior Partner Emeritus, McKinsey & Company
NLDDijkgraaf, Robbert H.Director and Leon Levy Professor, Institute for Advanced Study
TURDinçer, HalukPresident, Retail and Insurance Group, Sabancı Holding A.S.
GBRDudley, RobertGroup Chief Executive, BP plc
USAEberstadt, Nicholas N.Henry Wendt Chair in Political Economy, American Enterprise Institute
NOREide, Espen BarthMinister of Foreign Affairs
SWEEkholm, BörjePresident and CEO, Investor AB
DEUEnders, ThomasCEO, EADS
USAEvans, J. MichaelVice Chairman, Goldman Sachs & Co.
DNKFederspiel, UlrikExecutive Vice President, Haldor Topsøe A/S
USAFeldstein, Martin S.Professor of Economics, Harvard University; President Emeritus, NBER
FRAFillon, FrançoisFormer Prime Minister
USAFishman, Mark C.President, Novartis Institutes for BioMedical Research
GBRFlint, Douglas J.Group Chairman, HSBC Holdings plc
IRLGallagher, PaulSenior Counsel
USAGeithner, Timothy F.Former Secretary of the Treasury
USAGfoeller, MichaelPolitical Consultant
USAGraham, Donald E.Chairman and CEO, The Washington Post Company
DEUGrillo, UlrichCEO, Grillo-Werke AG
ITAGruber, LilliJournalist – Anchorwoman, La 7 TV
ESPGuindos, Luis deMinister of Economy and Competitiveness
GBRGulliver, StuartGroup Chief Executive, HSBC Holdings plc
CHEGutzwiller, FelixMember of the Swiss Council of States
NLDHalberstadt, VictorProfessor of Economics, Leiden University; Former Honorary Secretary  General of Bilderberg Meetings
FINHeinonen, OlliSenior Fellow, Belfer Center for Science and International Affairs, Harvard Kennedy School of Government
GBRHenry, SimonCFO, Royal Dutch Shell plc
FRAHermelin, PaulChairman and CEO, Capgemini Group
ESPIsla, PabloChairman and CEO, Inditex Group
USAJacobs, Kenneth M.Chairman and CEO, Lazard
USAJohnson, James A.Chairman, Johnson Capital Partners
CHEJordan, Thomas J.Chairman of the Governing Board, Swiss National Bank
USAJordan, Jr., Vernon E.Managing Director, Lazard Freres & Co. LLC
USAKaplan, Robert D.Chief Geopolitical Analyst, Stratfor
USAKarp, AlexFounder and CEO, Palantir Technologies
GBRKerr, JohnIndependent Member, House of Lords
USAKissinger, Henry A.Chairman, Kissinger Associates, Inc.
USAKleinfeld, KlausChairman and CEO, Alcoa
NLDKnot, Klaas H.W.President, De Nederlandsche Bank
TURKoç, Mustafa V.Chairman, Koç Holding A.S.
DEUKoch, RolandCEO, Bilfinger SE
USAKravis, Henry R.Co-Chairman and Co-CEO, Kohlberg Kravis Roberts & Co.
USAKravis, Marie-JoséeSenior Fellow and Vice Chair, Hudson Institute
CHEKudelski, AndréChairman and CEO, Kudelski Group
GRCKyriacopoulos, UlyssesChairman, S&B Industrial Minerals S.A.
INTLagarde, ChristineManaging Director, International Monetary Fund
DEULauk, Kurt J.Chairman of the Economic Council to the CDU, Berlin
USALessig, LawrenceRoy L. Furman Professor of Law and Leadership, Harvard Law School; Director, Edmond J. Safra Center for Ethics, Harvard University
BELLeysen, ThomasChairman of the Board of Directors, KBC Group
DEULindner, ChristianParty Leader, Free Democratic Party (FDP NRW)
SWELöfven, StefanParty Leader, Social Democratic Party (SAP)
DEULöscher, PeterPresident and CEO, Siemens AG
GBRMandelson, PeterChairman, Global Counsel; Chairman, Lazard International
USAMathews, Jessica T.President, Carnegie Endowment for International Peace
CANMcKenna, FrankChair, Brookfield Asset Management
GBRMicklethwait, JohnEditor-in-Chief, The Economist
FRAMontbrial, Thierry dePresident, French Institute for International Relations
ITAMonti, MarioFormer Prime Minister
USAMundie, Craig J.Senior Advisor to the CEO, Microsoft Corporation
ITANagel, AlbertoCEO, Mediobanca
NLDNetherlands, H.R.H. Princess Beatrix of The
USANg, Andrew Y.Co-Founder, Coursera
FINOllila, JormaChairman, Royal Dutch Shell, plc
GBROmand, DavidVisiting Professor, King’s College London
GBROsborne, GeorgeChancellor of the Exchequer
USAOttolenghi, EmanueleSenior Fellow, Foundation for Defense of Democracies
TURÖzel, SoliSenior Lecturer, Kadir Has University; Columnist, Habertürk Newspaper
GRCPapahelas, AlexisExecutive Editor, Kathimerini Newspaper
TURPavey, ŞafakMember of Parliament (CHP)
FRAPécresse, ValérieMember of Parliament (UMP)
USAPerle, Richard N.Resident Fellow, American Enterprise Institute
USAPetraeus, David H.General, U.S. Army (Retired)
PRTPortas, PauloMinister of State and Foreign Affairs
CANPrichard, J. Robert S.Chair, Torys LLP
INTReding, VivianeVice President and Commissioner for Justice, Fundamental Rights and Citizenship, European Commission
CANReisman, Heather M.CEO, Indigo Books & Music Inc.
FRARey, HélèneProfessor of Economics, London Business School
GBRRobertson, SimonPartner, Robertson Robey Associates LLP; Deputy Chairman, HSBC Holdings
ITARocca, GianfeliceChairman,Techint Group
POLRostowski, JacekMinister of Finance and Deputy Prime Minister
USARubin, Robert E.Co-Chairman, Council on Foreign Relations; Former Secretary of the Treasury
NLDRutte, MarkPrime Minister
AUTSchieder, AndreasState Secretary of Finance
USASchmidt, Eric E.Executive Chairman, Google Inc.
AUTScholten, RudolfMember of the Board of Executive Directors, Oesterreichische Kontrollbank AG
PRTSeguro, António JoséSecretary General, Socialist Party
FRASenard, Jean-DominiqueCEO, Michelin Group
NORSkogen Lund, KristinDirector General, Confederation of Norwegian Enterprise
USASlaughter, Anne-MarieBert G. Kerstetter ’66 University Professor of Politics and International Affairs, Princeton University
IRLSutherland, Peter D.Chairman, Goldman Sachs International
GBRTaylor, MartinFormer Chairman, Syngenta AG
INTThiam, TidjaneGroup CEO, Prudential plc
USAThiel, Peter A.President, Thiel Capital
USAThompson, Craig B.President and CEO, Memorial Sloan-Kettering Cancer Center
DNKTopsøe, Jakob HaldorPartner, AMBROX Capital A/S
FINUrpilainen, JuttaMinister of Finance
CHEVasella, Daniel L.Honorary Chairman, Novartis AG
GBRVoser, Peter R.CEO, Royal Dutch Shell plc
CANWall, BradPremier of Saskatchewan
SWEWallenberg, JacobChairman, Investor AB
USAWarsh, KevinDistinguished Visiting Fellow, The Hoover Institution, Stanford University
CANWeston, Galen G.Executive Chairman, Loblaw Companies Limited
GBRWilliams of Crosby, ShirleyMember, House of Lords
GBRWolf, Martin H.Chief Economics Commentator, The Financial Times
USAWolfensohn, James D.Chairman and CEO, Wolfensohn and Company
GBRWright, DavidVice Chairman, Barclays plc
INTZoellick, Robert B.Distinguished Visiting Fellow, Peterson Institute for International Economics
AUTAustriaINT      International
BELBelgiumIRL      Ireland
CANCanadaITA      Italy
CHESwitzerlandNLD    Netherlands
DEUGermanyNOR   Norway
DNKDenmarkPOL    Poland
ESPSpainPRT    Portugal
FINFinlandSWE   Sweden
FRAFranceTUR    Turkey
GBRGreat BritainUSA    United States of America
GRCGreece

Hier is de officiele agenda:

• Economische groei in de VS en Europa
• Werkgelegenheid. uitkeringen en schulden
• Hoe Big Data alles veranderd
• Nationalisme en populisme
• Amerikaanse buitenlandpolitiek
• De uitdagingen van Afrika
• Cyberoorlog en terrorisme
• Belangrijke trends in medisch onderzoek
• E-onderwijs: beloften en gevolgen
• Europese politiek
• Ontwikkelingen in het Midden Oosten
• Actualiteiten

2 juni 2013

Update: The Fringe Festival is On! Let's Go to Watford!

Groot Nieuws! De organisators van het 'fringefestival' zijn met de politie van Hertforshire overeengekomen dat er activiteiten zullen plaatsvinden binnen de landerijen van The Grove Hotel, vlak bij de ingang. Sprekers zijn onder andere David Icke, Alex Jones (Infowars), Charlie Skelton, Tony Gosling, Dan Dicks (Press For Truth), Luke Rudkowski (We Are Change) en Jurriaan Maessen (Explosive News). Ook de internationale media zullen er dit keer bij zijn. De Bilderbergers zal om een reactie gervraagd worden. Bij Infowars vind je een aantal huishoudelijke mededelingen en een lijst met praktische tips, zoals hoe er te komen, waar te slapen, enzovoort. Lees hier verder..

1 juni 2013

Update: mondiale belastingheffingVan 'do no evil' tot het bedrijf dat everyone hates to love.. Google is de drijvende kracht achter ultiem evil: een wereldregering met een eigen belastinggrondslag. Het onderwerp staat hoog op de agenda van Bilderberg en de G8. Google kan namelijk de dekking geven die nodig is om zo'n maatregel te rechtvaardigen: het is een multinational die 'het nodig maakt' soevereine burgers en individuele landen te passeren.

Politici vallen Google en andere grote bedrijven publiekelijk aan op hun belastingschuwheid, terwijl ze die zelf met de bedrijven zijn overeengekomen om ze binnen de landsgrenzen te krijgen. Prive zitten ze schouder aan schouder met Eric Schmidt in Google's 'Big Tent' symposium, dat gehouden wordt in Hotel The Grove voorafgaand aan de Bilderberg conferentie.

De kiezer wordt een rad voor ogen gedraaid: politici doen alsof ze daarmee de burger dienen, maar bedrijven betaling geen belasting, ooit! Belasting wordt in de kostprijs doorberekend aan de consument burger.

En terwijl de internetmonopolisten ruzien met de politieke, postmoderne elite over hun belastingethos worden er plannen gesmeed voor de wereldregering met eigen belastinggrondslag.

31 mei 2013

Update: Britse taxpayer dokt 2 miljoen euro

De organisatie van de 'klandestiene' vergadering van 140 gekroonde hoofden, politici en corporatisten vreest voor "violence and disturbance" van demonstranten. De politie van Hertforshire wil niet bekend maken wat de kosten zijn, maar er wordt onderhandeld met Biza over een toelage voor "unexpected or exceptional costs" mocht het politiebudget in gevaar komen. De rekening zou neer kunnen komen op 1 procent van de jaarraming, hetgeen neerkomt op dik 2 miljoen euros. Lees verder...

Update: Watford in lock-down

De politie van Hertfordshire heeft kaarten uitgegeven waaruit blijkt dat de hele omgeving van het conferentieoord grotendeels in lockdown zal zijn in de periode van 6 tot 9 juni.

Door checkpoints van de politie zal de achtertoegang van The Grove Hotel zo goed als ontoegankelijk zijn. Dit betekent bijna zeker dat de deelnemers aan Bilderberg deze ingang zullen gebruiken om confrontatie met demonstranten en de media te vermijden. 

Infowars meldt dat deze lock down - die door de belastingbetaler wordt gefinancierd - wordt gecoordineerd als een "anti-terror exercise". Dat is ironisch als je bedenkt dat de erevoorzitter van het Italiaanse Hooggerechtshof recentelijk Bilderberg beschuldigd heeft van terroristische activiteiten in Europa, onder het mom van Operatie Gladio. 

De gemeenteraad van Watford heeft geweigerd een vergunning te geven voor een event dat in de marges van Bilderberg zou worden gehouden in een park vlakbij The Grove. Alex Jones en David Icke zouden er onder andere spreken, dus er zouden duizenden mensen op afkomen. 

Door het weigeren van de vergunning creeert de gemeente een enorm veiligheidsrisico. Demonstranten en journalisten worden nu in een bottleneck gedreven van kleine groepjes rondom de ingang van The Grove. 

De organisatie schreef dat de gemeente Watford moet begrijpen dat er terechte zorg is over hoe de Bilderberg Groep opereert en dat er grote groepen mensen op af zullen komen, vergunning of niet. 

Beveiligingsbedrijf GS4 is aangesteld om tassen na te kijken en er zijn metaaldetectiepoorten voor iedereen die het gebied binnen wil. Bewoners moeten zich kunnen identificeren om in hun huizen te kunnen. 
"Het is schandalig en een schending van mijn burgerrechten", zei Kevin Butcher, een bewoner van Grove Mill Lane tegen de Watford Observer.
GS4 mag om veiligheidsredenen foto- en video-opnamen maken, maar roeptoeters zijn niet toegestaan. Omroepapparaten weer wel. Ook zijn maskers verboden. 

De aangewezen plaats voor demonstranten en de pers gaat op donderdag 6 juni om 9 uur 's ochtends open en sluit om 8 uur 's avonds. Op vrijdag en zaterdag zijn de openingstijden van 8 tot 8 en zondag 9 juni van 8 tot 2 uur 's middags

Het is te hopen dat velen zullen deelnemen om de boodschap af te geven aan de NWO dat het schenden van de vrijheid van meningsuiting en de pers onacceptabel is. 


28 mei 2013

Update: 

Lid van het Europese Parlement voor UKIP, Gerard Batten, heeft alarm geslagen in het EP over BilderbergHij heeft alle belangrijke media in het VK aangeschreven  en heeft een verzoek ingediend onder de Wet Openbaarheid Bestuur met de vraag wat de kosten zijn voor de beveiliging. De media zijn over de jaren erg zwijgzaam geweest over Bilderberg. De nieuwe media doen het werk van de traditionele pers in dat opzicht.


Geheimhouding wordt steeds moeilijker

De UK Independence Party (UKIP) heeft een enorme overwinning behaald in de recente gemeenteraadsverkiezingen. De partij eindigde vierde in aantal gewonnen raadszetels en derde vertaald naar landelijke verhoudingen. Dat geeft de woorden van Batten extra gewicht; het wordt steeds moeilijker te blijven zwijgen.

Aan gene zijde van het politieke spectrum heeft parlementslid George Galloway van de partij Respect ook commentaar geleverd op de geheime bijeenkomst. De vraag, wat er aan de orde komt bij Bilderberg, gaat zowel links als rechts aan.

Deelnemers moeten ideeen implementeren

Hoewel de Bilderberggroep zelf zegt dat er "geen voorstellen zijn, noch stemmingen, noch politieke beslissingen", heeft de voormalig secretaris-general van de NAVO, die twee maal deelnam aan Bilderberg, in 2010 toegegeven dat van de deelnemers verwacht wordt dat ze de conclusies van de conferentie wel degelijk nakomen. Na elke deelconferentie wordt een rapport opgemaakt, waarbij van de deelnemers wordt verwacht dat ze dat beleid toepassen op het gebied waarin zij werkzaam zijn, zei Claes.

De oprichter van Bilderberg, prins Bernhard, heeft zelfs gezegd in een interview (na 3 minuten in de video beneden): "er kan een idee komen waarvan iedereen zegt, God, da's een prima idee en dat wordt dan doorgelanceerd" hetgeen de uniformiteit in politiek verklaard en de memes die ineens opkomen in de bredere maatschappij of cultuur; het lijken spontane, natuurlijke ontwikkelingen, terwijl ze eigenlijk ontsproten zijn  aan een geheimzinnig, permanent netwerk.

De Bilderberg Groep, de exponenten van corporatisme (gesubsidieerd bedrijfsleven) en globalisering komt eens per jaar face to face bij elkaarHet zijn de movers and shakers uit politiek en staatskapitalisme. Ze trekken hun eigen lijn

Het gaat om onderwerpen die de hele wereld aangaan. Het moet allemaal in het diepste geheim. Data en locaties worden angstvallig bewaakt. Maar er zijn manieren om erachter te komen. Ieder jaar wordt het spel opnieuw gespeeld. The Grove Hotel in het Engelse Hertfordshire, even buiten Londen is dit jaar gekozen tot het conferentieoord (6-9 juni). Er wordt alles aan gedaan om journalisten, activisten en andere ongenode gaste ver buiten bereik van het hotel te houden.

Google Zeitgeist

Op 13 mei bezochten de verslaggevers Paul Joseph Watson en Jon Scobie van Infowars het hotel. Ze kwamen achter erg belangrijke informatie. Google CEO Eric Schmidt is vaste gast bij de Bilderbergers. Watson en Scobie hebben geconstateerd dat Google aan het fuseren is met Bilderberg. Google's jaarlijkse Zeitgeist Conferentie, die The Grove since 2007 als vaste pleisterplaats heeft, gaat maar enkele dagen aan Bilderberg vooraf. Bilderberg is nu Google-Berg. Dat is deels om de geheimen die activisten steeds verder blootleggen, te bewaren, maar ook om de autoritaire, ondemocratische bijeenkomsten van de elites te herbranden als trendy, liberale, feel-good philanthropisch-achtige forums als Google Zeitgeist en Davos.

Big Brother

De Londonse Telegraph kopte op 27 mei: "Google invites the best and brightest into its Big Tent". The Telegraph vergeleek Zeitgeist met het jaarlijkse World Economic Forum in Davos. De belangrijkste wereldfiguren bezoeken beide. Schmidt denkt, "privacy is a relic of the past". Hij wil van Google de ultieme Big Brother maken. Hij en Bilderberg delen een agenda. Die weerspiegelt deels de collectivistische wereld van permanente netwerken, zonder individualiteit of privacy. Het doel van Bilderberg is een wereldregering met regenten en slaven. Het wil de complete alleenheerschappij.

Op de uitgelekte agenda van de Bilderberg Conferentie 2013 staan onder andere de volgende onderwerpen:
  • Vernietiging van Irans nucleaire sites;
  • Verlengen van de oorlog in Syrie door het bewapenen van anti-Assad elementen;
  • Mondiale belastingheffing; 
  • De dreiging van een mondiale pandemie;
  • Het reguleren van 3D printen;
  • 'Smart cities' voor massa surveillance; 
  • Voorkomen dat het VK de EU verlaat;
  • De technische ondersteuning van de euro, zodat de eurozone in tact blijft; 
  • Minimale economische groei in 2013; 
  • Versterken van de centrale banken; 
  • Meer geld van de burgers naar gesubsidieerde, corporatieve bedrijven en superrijke elites;
  • Voorkomen dat de kredietbubbel barst;
  • Beheersing van het Internet door 'cyber resilience' (een constructie m.b.t. 'Risk & Responsibility in a Hyperconnected World');
  • Het opzetten van een ministerie van Waarheid (Orwell heeft dit geweldig uitgelegd: "The Ministry of Peace concerns itself with war, the Ministry of Truth with lies, the Ministry of Love with torture and the Ministry of Plenty with starvation. These contradictions are not accidental, nor do they result from from ordinary hypocrisy: they are deliberate exercises in doublethink". We kennen politieke correctheid natuurlijk al veel langer: wie de taal beheerst, bepaalt de denkraam en dus het debat).