zondag 26 mei 2013

Schande! Pomonieuws called @Harry_Dillema! De brutaliteit...


Wat een gedoe! Eerst geeft Harry aan dat hij gelezen heeft dat in 2 Turkse kranten niet gesproken wordt over een steekpartij bij het kusprotest in Turkije (zie dit artikel). Dat zou Harry wel handig uitkomen aangezien hij behalve een bekende reaguurder/tweep (HALP! ENG!) ook een grote dhimmi is. (Dit blijkt een grote bluf, hij heeft de artikelen niet gelezen en gokt erop dat wij ze niet gaan opzoeken/vertalen).

(Meer na de lees verder)


Oei. PN is een hoaxsite. Want Harry heeft echt gelezen dat er in de Turkse artikelen niks over een steekpartij stond. Echt!

Vervolgens besluiten we het artikel eens op te zoeken. Wat blijkt er nou toch! Niet alleen wordt er gesproken  over een steekpartij en iemand die opgenomen is in het ziekenhuis, er staat zelfs een foto bij van een vluchtende islamist met een mes! Woef! Harry wordt vals! Het stoom komt uit z'n oren! Niemand called Harry!
Wie called moet uit natuurlijk.

Iedereen moet deaud! Harry is pissed.

 Harry is gecalled en dat was helemaal niet de bedoeling!Ja, we snappen wel waarom Harry!Houden we van dit soort soaps @ PNHQ? Not so much. Maar wie hoaxt (en vervolgens 3 uren lang komt kraaien en misleiden, want het tere egootje = kaduuk) wordt gecalled. We zijn immers geen pomo's!