zaterdag 11 mei 2013

Documentaire: PVV Bevriende Orania over Blankengenocide

Aantal moorden op blanke boeren in Zuid-Afrika stijgt gestaag. Moorden met racistisch motief worden afgedaan als 'overval'Racistisch collectivisme werd in Zuid-Afrika doorgezet onder het bewind van 
het ANC


Met het bezoek van Orania aan de PVV en de Libertarische Partij laait het debat over Zuid-Afrika weer op.  Maar hoe zit het moreel gezien eigenlijk? Deze korte, zeer interessante documentaire schetst een beeld van Afrikaners en hun zoektocht naar een veilige toekomst.


Moreel gezien is secessie op basis van etnische grond niet legitiem (hoewel dit niet het basisprincipe van Orania is). Is het echter een middel om lichaam en goed te verdedigen, dan is het binnen een bepaalde context legitiem.

De gemiddelde postmodernist zal het overdreven vinden, maar de bittere (en in de MSM zelden getoonde) realiteit is, dat er wekelijks twee moorden plaatsvinden op blanke boeren gezinnen.

Er is een parallel met de Arab Spring, waarin seculiere dictaturen werden vervangen door theofascistische. Dat is geen bevrijding! In Zuid-Afrika werd het apartheidsregime vervangen door een pseudo-democratische eenpartij-staat die omgekeerd racisme legitimeert. 


Racistisch collectivisme werd in Zuid-Afrika doorgezet onder het bewind van het ANC. Individuele rechten bestaan niet, welvaart wordt vernietigd, rechtvaardigheid staat op z'n kop. 

Het verzet hiertegen van Orania is zonder twijfel legitiem. 

Gerelateerd

Lees er alles over in