zaterdag 11 mei 2013

Crisis! Het is Nu Officieel! PVV is de NSB!Het is nu officieel! Volgens de egalitaire nihilisten is PVV=NSB! Altijd al geweten natuurlijk. Wie zich richt tegen een idee of een religie, is een racist *LOL*

De Zuidafrikaanse pioniers van Orania waren gisteren te gast bij het Vlaams parlement. De PVV kwam ze de hand schudden.
"Twee leden van de beweging kwamen naar Den Haag om te praten met Martin Bosma, Harm Beertema en Raymond de Roon. Ook met leden van de Libertarische Partij (die geen zetels in de Tweede Kamer heeft) werd gebabbeld", zo meldt Powned.
Dat is heel erg, want Orania is een..
"Afrikaanse kultuurpolitieke beweging die streeft naar het herstel van de Afrikaner vrijheid in een eigen, democratische republiek die ingericht worden op basis van christelijke waarden en overtuigingen en die de juiste vorm en mate van zelfstandigheid in relatie tot andere staatseenhede nastreeft". 
Terwijl dus enerzijds voor godsdienstvrijheid van islam wordt gepleit, wordt die de Oranisten ontzegt. Interessant stuk hypocrisie, toch?

Gezien de zwijgende genocide in Zuid-Afrika op blanke Afrikaanse boeren en het kwaad van het raciale collectivisme dat in het land van de ANC hoogtij viert, is het streven naar vrijheid en onafhankelijkheid geen overbodige luxe.

Toevallig zagen we gisteren in al in dit filmje dat individuele rechten niet bestaan in dit vreselijke land. Een individu is eerst een lid van een ras, dan van een klasse, en dan een hele tijd niks. Daarna ben je op die basis fair game voor tuig dat zich gesteund weet door het socialistische partij-apparaat van het ANC.

De Oranisten staan dus in hun recht in hun streven naar autonomie en afscheiding. Waar individuele rechten worden geschonden, is verzet een moreel imperatief.
Een grandiose antifascist met een narcismestoornis roept op tot het "elimineren" van de PVV en de miljoenen mensen die stemmen op die partij, wegens het 'praten' met de Oranisten. De PVV is dus fascistisch en racistisch omdat ze 'praten' met mensen die zich verzetten tegen onderdrukking en racisme. Interessante analyse! Wie is hier precies de fascist en de racist?

Lullig allemaal, want nu is de @Nachtboot 's "dag verziekt"!