donderdag 25 april 2013

VN: Amerika en Israel Zijn de Schuld van Terrorisme

Richard Falk, de speciale rapporteur voor de infame VN Mensenrechtenraad voor de Palestijnse gebieden, geeft Amerika en Israël de schuld van de Boston Mombings.
'(...) as long as Tel Aviv has the compliant ear of the American political establishment, those who wish for peace and justice in the world should not rest easy', schreef Falk op Foreign Policy Journal. Met andere woorden: als Israël niet meer bestaat, dan hoeven er ook geen aanslagen meer te worden gepleegd.

Tevens schrijft Falk dat de Boston Bombings een terechte reactie zijn op het Amerikaanse beleid in Afghanistan, Pakistan en Irak. Deze anti-Israël en anti-Amerikaanse propaganda is niet vreemd. Falk, heeft de vrije natie, Israël met de Nazi's vergeleken. Hij heeft oproepen gedaan om bedrijven die zaken doen met Israël te boycotten. Vorig jaar schaamde Falk zich er niet voor, te pleiten om van Istanbul de nieuwe wereldhoofdstad te maken.

De reden is dat de Westerse beschaving volgens hem in zijn nadagen verkeert en de islam de toekomst zou hebben. De VN weerspiegelt zijn ideeën al jaren; het machtigste blok in de Algemene Vergadering en in de Mensenrechtenraad bestaat uit voornamelijk moslimlanden aangevuld met linkse- en fascistische regimes, die ongeacht het onderwerp per definitie anti-vrijheid stemmen.