maandag 8 april 2013

Stop Met Belasting Betalen en Vernietig de Grote Overheid

Burgers/belastingbetalers hebben een steeds machtelozer gevoel tegen het losse kanon, de BIG spending, BIG taxing overheid. Maar dat gevoel heeft meer te maken met Plato's Grot dan met de realiteit, zoals onderstaande video - The Tiny Dot - aantoont. Als We The People morgen besluiten om onze bijdragen in te trekken tot onze overheden hun plaats weer weten, is er weinig dat ze daaraan kunnen doen.

In de beroemde roman van Ayn Rand, Atlas Shrugged zijn het wetenschappers, ondernemers en producenten die verdwijnen - Going Galt. Ze laten een ondankbare maatschappij aan hun lot over.

Maar een staking van belastingbetalers zou voor de overheid hetzelfde effect hebben. Hier zijn een paar ideeen hoe je de slagader van het beest kunt afknijpen. Going Galt is niet gemakkelijk, maar je kunt op kleine, onverwachte manieren, in actie komen:

1. Stel je inkomen uit *trek even een stoeltje bij voor een revolutionaire gedachte* Als je er warmpjes bijzit en je kan het je veroorloven, vraag dan aan je werkgever om je salaris pas volgend jaar uit te betalen *OMG* Werk nu graties en stel een overeenkomst op voor betaling achteraf. En maak de belastingdienst duidelijk dat je je inkomen uitstelt tot er orde op zaken wordt gesteld. 

2. Ga je kinderen thuisscholen. Omdat je door een tweede inkomen vaak in een hogere belastingschaal terecht komt werken veel echtgenoten voor een relatief laag salaris. Als je kinderopvang, premies en belasting op het tweede inkomen aftrekt, plus de extra belasting over het eerste inkomen, vraag jezelf dan, is dat het wel waard?
Reken het door! Je zult versteld staan hoe weinig het tweede inkomen opbrengt terwijl een vreemde je kinderen indoctrineert. Neem ontslag! Zie van dat inkomen af! Trotseer de BIG state. Ontneem ze dat belastinggeld en investeer het in de toekomst van je kinderen door ze thuis te scholen

3. Stop spending! Geld uitgeven betekent BTW en verkoopbelasting. Veel van de producten die je koopt worden gemaakt in China. Dus iedere euro die je uitgeeft gaat het land uit. Hou daar mee op. Het enige dat je doet is het creeeren van werkloosheid in eigen land. Het bijkomende voordeel is dat je de opgeblazen regering verkoopbelasting en BTW ontzegt.

4. Bewaar wat geld onder de matras. Het is gewoon een goed idee om een paar duizendjes in een ouwe sok te hebben voor bijzondere omstandigheden. Koop een kluisje voor een paar honderdjes en doe een Dagobert-Duckje. De regering en de centrale banken vernietigen de waarde van ons geld door zich wezenloos te drukken. We moeten terugvechten door ons geld van de bank en uit de circulatie te halen. Want wat ze niet kunnen vinden, kunnen ze niet belasten en herverdelen. 

5. Vraag contante betaling of doe ruilhandel. Contant geld hoeft niet te worden belast. Bewaar het thuis en betaal de dagelijkse uitgaven ermee, zoals de vorige Amerikaanse MinFin jarenlang deed. Zo is ie miljonair geworden. Hij wist wat ie deed. Doe als Tim Geithner.

Going Galt betekent niet dat je je baan hoeft op te zeggen. Of je gezin in gevaar brengt. Het betekent dat je De Grote Overheid je diensten ontzegt op elke mogelijke manier, terwijl je duidelijk maakt wat je aan het doen bent en waarom. Ontzeg De Grote Overheid hun inkomsten en stem ze daarna weg!