maandag 29 april 2013

Integrale tekst van HM tot Haar Onderdanen

In het vooruitzicht van mijn afstand van de troon wil ik mij graag tot u richten.Eenheid en vrijheid waren van oudsher de drijfveren voor de staatkundige vorming van ons land. In jaren van strijd en opstand tegen vreemde overmacht klonk het Wilhelmus als lied ter bemoediging: 'Den Vaderlant ghetrouwe, blijf ick tot inden doet'.

Maar dat was toen, en nu is nu. Want vrijheid zou u niet herkennen al dreef het in uw consommé. Dus dat heeft u niet meer nodig.  
Daarom heb ik de soevereiniteit without so much as by your leave overdragen aan een cabal van vreemde mogendheden. Geen zorgen, het zijn echte democraten! 
Mocht de euro solidariteits tax u plots herinneren aan de vergane glorie van vrijheid en een moderne Grondwet, snotter dan eens lekker uit in uw oranjebitter! 
U zoekt het verder maar uit! Ik ga nu rustig wonen op Drakenstein, genieten van mijn G and T op het achterbordesHet ga u goed. 
Dat was em.

Kidding! Hier meer >>>