vrijdag 5 april 2013

Het Goedpraten van Noord-Korea is Immoreel

Update
Check interview op Fox News met @GordonGChang (website), author of Nuclear Showdown.

De Britse premier, David Cameron publiceerde gisteren een artikel in The Telegraph waarin hij de noodzaak onderstreepte voor het vernieuwen van de Vanguard-class onderzeeers met Trident atoomtechnologie.
Cameron onderstreepte dat nucleaire afschrikking vandaag nog belangrijker is dan 60 jaar geleden, omdat het risico is gestegen. Iran gaat onverdroten door met het bedreigen van het vrije Westen en het ontwikkelen van atoomwapens. Kim Jong-un runt in Noord Korea een afpersingsracket en houdt zijn bevolking in gijzeling. 
Cameron concludeert dat het dom zou zijn om het V.K. onverdedigd te laten tegen een voortdurende, groeiende nucleaire dreiging. De veiligheid van de vrije wereld heeft een prijs. Om de kosten in perspectief te zetten, maakt Cameron duidelijk dat nucleaire verdediging minder dan 1.5 procent van het jaarlijkse bedrag aan uitkeringen kost.
Moreel relativisme is een gevolg van de gespeelde gelijkwaardigheid die de essentie is van diplomatie. In dat licht heeft het Westen vergeten dat verdediging een morele zaak is. Vrijheid is NIET gelijkwaardig aan de fascistische regimes als dat van Iran en Noord Korea. Als we dat vergeten, zullen we onze hoogste waarden verliezen.
Het huidige cohort egalitarische politici heeft vergeten dat het niet mogelijk is te onderhandelen met schurken: ze zien het als morele lafheid (wat het ook is) en een aanvuring voor nog meer oorlogszuchtigheid; blijkbaar werpt het vruchten af!
We moeten alle voedselhulp stoppen en een complete economische boycot afdwingen. Alle communistische systemen storten vroeg of laat in. De Noord-Koreanen moeten zelf het regime veranderen. Het belonen, instandhouden en goedpraten van een crimineel regime, zoals het Westen nu doet, is immoreel.
Meer lezen
- Mail Online: 'The moment of explosion is near': North Korean madman issues new warning as Pentagon moves anti-missile shield to Pacific 
- Fox News: Hagel calls N. Korea 'real and clear danger,' as US plans defense system in Guam
- Foreign Policy: Battle of the maps: North Korea's actual missile capability vs. North Korea's threatened missile capability


The US is sending its Terminal High Altitude Area Defense System to Guam in the coming weeks. The move to deploy the missile defense system comes in response to continued heated rhetoric from North Korea.
The increasingly bold moves on the part of North Korea (and Iran) prove the failure of Obama's policy to appease bully regimes. The decision to conduct military exercises with South Korea involving guided missile destroyers and B-2 and F-22 stealth jets proved wholly inadequate.
-->