vrijdag 12 april 2013

Globalisten Slopen Ons Businessmodel 1/2Dacht je dat er nog iets op zich staat op dit land? Dat de linkse politiek de morele aanvallen op het zogenaamde "belastingparadijs" Nederland zelf bedacht had? Het narratief, dat...
geld (en dus jouw productie) in principe van de staat is, banken de schuld zijn van de schuldencrisis (waarom zou die nou toch zo heten?) en belastingontwijkers/-duikers/de rijken/BIG Biz de oorzaak zijn van de oplopende staatsschuld omdat ze niet genoeg belasting betalen...
werd ons eerst voorgeschoteld door de linkse PR-arm, #Occupy. Maar zij waren niet meer dan de boodschappers.

Politici bailen banken uit (of bailen in, als deposito's ook geplunderd worden), omdat ze denken dat het de taak van banken is, om staatsschulden op te kopen met goedkoop, versgeprint geld van de ECB.

Dat alles in de geglobaliseerde wereld, van internationaal democratisch socialisme en corporatisme interconnected is #G6 #G7 #G20 #Brussel #VN #Bilderberg #Davos #Geneve en dat er aan touwtjes getrokken wordt, blijkt wel met de aap, die in de tweet hierboven, uit de mouw van de EUSSR komt gekropen!

In het heetst van de strijd rond de recente bail-in van Cyprus sneerde Angela Merkel dat de Cyprioten zich moesten realiseren dat hun business model kapot is. Duitsers hebben geweldig de schurft aan 'neoliberale' belastingregimes. Doe voor de LOL es een Google search naar de herkomst van de CD met ooit geheime Zwitserse bankrekeningen.

De Franse socialistische president Hollande heeft juist iedere taxhaven op de wereld de oorlog verklaard en wil zijn landgenoten naar Duits voorbeeld bijbrengen, hoe edel belastingafdracht is. De collectiefmoraal is overal en geinstitutionaliseerde plunder is het summun van hogere ethiek!

Het legitieme businessmodel van Zwitserland, Ierland, IJsland en Cyprus zijn al kapotgersloopt. De Nederlandse economie is binnenkort aan de beurt (daarover meer in deel 2/2).

De internationale belastingconcurrentie tussen landen zal worden verrnietigd door de democratisch socialisten, tot there's no place left to hide op deez aardkloot.

Wordt vervolgd in deel 2/2