zaterdag 27 april 2013

Ex PVV'er Trofee voor het Huis van Saoed

Het gesjeesde Haagse ex-PVV raadslid @ArnoudvDoorn is overgelopen naar gene zijde: op een goede dag tweette hij het credo van de islam, en de daad was een feit. Hij laat zich nu al dagen in Mekka feteren door Saoedische ministers, subsjeiks en andere hoogwaardigheidsbekleders. 

Zijn naam staat in alle kranten die de terreurstaat rijk is en hij wordt geinterviewd op de staatstelevisie. Check zijn twitladder voor foto's, linkjes, en ander schoons. Kortom, Arnoud is een prins van de islam, een held van Mohammed, een trofee voor het Huis van Saoed.

Binnenkort keert hij terug naar de residentie, in alle waarschijnlijkheid met een dikke zak oliedollars en halalgekeurde orders voor de verspeiding van het ware geloof. In bovenstaande tweet licht Arnoud een tipje van de sluier (pun intended). 

Je zou denken, zijn er in SA geen mensenrechtenschendingen om je druk over te maken? Maar nee, zijn zorgen gelden de jeugdzorg in de polder. Nou is daar inderdaad van alles mis mee. Maar Arnoud bedoelt iets anders. 

De casus in het achterhoofd waar de postmoderne pasha van Turkije recentelijk een lans voor brak - dat Turkse kind van drie die door een stel polderpotten werd opgevoed - was een belediging van de ganse oemah! Arnoud eist nu adressering van de belediging, die voortvloeit uit gebrek aan kennis en R.E.S.P.E.T.C. 

Want ieder is van nature moslim, al weten velen dat nog niet. Mohammed was de laatste profeet, zodat alle voorgaande geloven nu ongeldig zijn geworden. Vandaar dat er ook geen onschuldige slachtoffers van islambommen bestaan. Ze hebben het gewoon aan hun eigen domheid en obstinatie te danken. 

Wat Arnoud en zijn terreurmeesters willen is een historisch proces dat zich overal voltrekt waar de islam zich nestelt. De eerste stap is een vorm van apartheid. Dat kennen we al een beetje van het vrouwenzwemmen. Dat wordt uitgebreid met shariatribunalen als opstap naar islamitisch recht. 

De seculiere rechtstaat is dan in feite al ontmanteld: de kern ervan is objectief recht voor alle burgers. Het doel is een staat binnen een staat. De rest laten we graag over aan je eigen fantasie. Leef je uit.

Bij dezen opgericht: Arnoud Watch!