vrijdag 19 april 2013

Defsters Midnight Rant: Rassenrellen, Kannibalisme, Verlichting

Zat op het YT kanaal van 'Florida Cracka' te kijken. Een rant ontsproot spontaan aan mijn brein


Rassenbewustzijn groeit in US door toename staatsinterventie. 

Melting pot bestaat niet zonder individualisme. Politiek collectivisme leidt tot cultureel collectivisme. O.a. raciaal bewustzijn en etnicisme. Balkanisatie los je niet op met nog meer balkanisatie. Ja, je moet het callen, maar biedt een egoïstisch alternatief!

Daarmee bedoel ik: het tegenovergestelde van zelfopoffering aan je 'etnische' collectief.
Dat is het komische aan progressivisten. Anti-racisme, vrede en welvaart bepleiten, maar het omgekeerde bereiken.

Staatsinterventie (buiten kerntaken) leidt tot groepsdenken, oorlog, armoede. Voorbeeld is Noord-Korea. Christenen worden vervolgd en in horrorkampen gegooid. Zware armoede, hongersnood (ouders eten kinderen op). Oorlogszucht.

De bekende meme van links is natuurlijk dat dat autoritarisme is en niks met de echte altruistische idealen van doen heeft. Bullcrap!

Mooie slogan van Frontpagemag: Inside Every Liberal is a Totalitarian Screaming to Get Out. Alternatief op links is niet rechts. In ieder geval niet mainstream rechts. Alternatief is werken met principes vanuit verlichtingsideaal. Moderniteit enzo.

Daarvoor moet je weten wat de wortels van verlichting zijn. Maar dat weten Europeanen niet. Terwijl Europa de bakermat van de verlichting was. Triest!

Heel Europa zit sinds 1800 in een Kantiaanse coma. Kant = contraverlichting. Kant stelt dat we onze zintuigen niet kunnen vertrouwen. Populariseerd skepticisme bracht dit complete continent naar de rand van de afgrond.