zaterdag 27 april 2013

De Zaak van de Verdwenen Saoedische TerreurverdachteVlak na de Boston Marathon Bombings onderzocht Walid Shoebat betrokkenheid van Saudi's bij de aanslag. In daarop volgende dagen ging de conservatieve talk show host Glenn Beck de gangen na van een jonge Saudi, Abdul Rahman Ali Al-Harbi, lid van een stam met brede betrokkenheid bij terrorisme, zoals beschreven door Shoebat (screen shot onder). Al-Harbi werd behandeld in een ziekenhuis voor de verwondingen die hij had opgelopen in de bomaanslag. Deel 1, deel 2.


Al-Harbi werd staande zijn verpleging gearresteerd en verhoord. De dag na de aanslag verrichtte de FBI een negen uur durende huiszoeking en ze grilden de roommates van Al-Harbi vijf uur lang. Hij staat op een no-fly list, maar hij kwam het land in op een speciaal paspoort. Hij heeft een file bij de FBI, gemarkeerd "armed and dangerous" met de status 212-3B die gereserveerd is voor bewezen terroristen.

Een dag later heeft MinBuZa Kerry twee ongeagendeerde meetings met de Saoedische MinBuZa : dan probeert er iemand de FBI file te wissen, terwijl Al-Harbi's status wordt teruggeschroefd van 'verdachte' naar 'getuige'. Volgens Dept. of Homeland Security is Al Harbi's visum verlopen en zal hij worden uitgezet, maar de FBI heeft geen idee waar hij uithangt.

En nu blijkt dat iemand met de naam Abdul Rahman Al-Harbi verschillende keren het Witte Huis heeft bezocht:Maar daar zullen ze wel zeggen dat het om een andere Abdul Rahman Al-Harbi gaat.

We verliezen de oorlog tegen islam

De regering Obama heeft onderzoek naar moslimextremisme zo goed als onwettig verklaard. Homeland Security heeft het hele systeem opgeschoond. Honderden dossiers met onderzoeken naar moslims zijn vernietigd. 

Islamterreur is religieus geinspireerde oorlogvoering, wat betekent dat het gerelateerd is aan een geloof. De FBI was bekend met de toenemende religieuze radicalisering van Tamerlan Tsarnaev maar deed niets omdat het beleid hen daarvan weerhield.

De reden waarom terrorisme na de daad wordt toegeschreven aan Al Qaeda, is omdat voor de daad, de bron - islam - onaanraakbaar is, want 'religie'. Maar een geloof is geen specifieke categorie! Het is een idee, net zoals iedere andere ideologie. Met andere woorden, religie geeft een kwade, onderdrukkende ideologie vrije doorgang omdat het een 'geloof' betreft. 

En vijand die je niet kunt benoemen, kun je niet bevechten.

En dan is er het waanzinnige verbod op het leggen van verbanden, het deduceren van een algemeenheid uit een serie specifieken: in plaats daarvan zien we de 20.000 terreuraanslagen sinds 9/11 als ongerelateerde incidenten!

Deze existentiele oorlog kan niet gewonnen worden als we niet in staat zijn tot nadenken!