donderdag 25 april 2013

BREAKING: Boston Bommers Wilden Ook Aanslag Plegen op Times SquareDe twee broers die aanslagen pleegden op de Marathon van Boston, waren onderweg naar New York om nog eens zes bommen te laten ontploffen op Times Square. Dat heeft burgemeester Bloomberg gezegd tijdens een persco. Authoriteiten hebben bewakingsmateriaal gevonden waarop Dzhokhar op Times Sq. te zien is. Het stamt van april vorig jaar. Hij is er twee keer geweest.

Dat nieuws brak een paar uur nadat de moeder van de broers in een emotionele uitbarsting de autoriteiten aanviel op de dood van een van haar zoons.

Zubeidat Tsarnaeva zei dat ze er spijt van had, ooit naar Amerika gevlucht te zijn. "America took my kids away from me", riep ze.

Ze zei dat ze de 19-jarige nog levende zoon niet mocht zien. Hij wordt in het ziekenhuis verhoord door veiligheidsdiensten.

Ze zei dat de Amerikaanse autoriteiten haar al hadden verteld dat ze Dzhokhar niet kon zien voor hij is overgebracht naar de gevangenis.

Ze zei dat haar zoons "lieve jongens" waren die "erg veel van elkaar hielden". Dat ze gelukkig waren in de VS en veel vrienden hadden.