donderdag 28 maart 2013

Fuck. Wilders doet een Occupiertje


Het jaloerse gezeur, waar schijnbaar zelfs @GeertWildersPVV aan mee doet, over het schamele salaris (1 mio p/j) van de nieuwe ING CEO (GEEN ambtenaar) valt precies binnen een gevaarlijke neomarxistische trend die al langer gaande is. In een eerder artikel heeft de Defster exact de vinger op de zere plek gelegd. Komt-ie: 

Defs analyse van de intens gevaarlijke #occupy doodscultus


De Occupy Wall Straat beweging is begonnen in de Verenigde Staten. De betogers willen meer gelijkheid en minder hebzucht. Het is hoofdzakelijk de private sector die op de korrel wordt genomen (op een enkele anti-FED schreeuw na). De protesten zijn overgeslagen naar de rest van de wereld. Er zijn wereldwijd ‘Occupy’-manifestaties gehouden in 82 landen, waaronder Nederland (Den Haag en Amsterdam). Mocht u een hersendode nihilistische lemming zijn dan heeft u wellicht niet door wat de Occupy-beweging ons aan het opdringen is. Het volgende plaatje maakt alles in één oogopslag helder.
Dit schema geeft aan hoe de strategie om het socialisme/marxisme aan de man te brengen in de afgelopen decennia veranderd is. De gekleurde tekst onderin geeft de fase aan waar we nu in zitten (althans, waar we tot voor kort in zaten). Als u die termen en de weg er naar toe zorgvuldig bekijkt zult u begrijpen dat socialisten in de loop der jaren voor een veel indirectere propagandamethode hebben gekozen. Deze methode is niet uit de lucht komen vallen, maar tot in detail bedacht door de Frankfurter Schule. De methode was tot voor kort uitermate effectief, maar begint aan terrein te verliezen, mede door de vrije informatievoorziening op het internet.
Het was voor de socialisten dus zaak om een nieuwe strategie te bedenken. Als je kijkt naar wie de Occupy-beweging steunen, zul je merken dat daar veel machtige linksmensen tussen zitten die daar prima toe in staat zijn, bijv.: Naomi Klein, Michael Moore, Slavoj Žižek, Naom Chomsky, Paul Krugman en George Soros.
Er is een soort collectief akkoord tot stand gekomen op de linkerflank: De softe, indirecte methode werkt niet meer, laten we nu (nu we momentum hebben vanwege de crisis) overstappen op de directe methode. Genoeg halfslachtig gelul met multiculturalisme en environmentalisme, laten we rechtstreeks proberen om de ethiek en de realiteit om zeep te helpen.
Het gevolg hiervan is de typische Occupy-betoger. Hele en halve hippies die vaak niet eens weten waarom ze er zijn en niet bang zijn om dat toe te geven, die blèren dat rijkdom en geld de wortel van al het kwaad is. 
Mensen die voor vrijheid, voor individualisme, voor kapitalisme en daarmee voor leven zijn, weten zich even geen raad met deze nieuwe directe in-your-face methode. Ze staan te kijken als een wild dier in het felle licht van een stel koplampen.
En dat is uitermate dom en zéér gevaarlijk. Deze protesten vallen qua karakter en kenmerken werkelijk precies in het straatje van de protesten die eerder hebben geleid tot de opkomst van het communisme, het fascisme, de ’68 beweging en de islamistisch-marxistische arabische ‘lente’.
Maakt u zich geen illusies, bij gebrek aan weerwoord is de directe methode nóg effectiever dan de indirecte methode. Binnen enkele maanden kunnen de duizenden miljoenen worden. De enige reden waarom de directe methode in het verleden gefaald heeft is omdat deze toen ook uitgeprobeerd is en zichzelf vernietigd heeft.
De wereld heeft geen puf meer voor dergelijke socialistische experimenten. Gun de Occupiers hun droomwereld niet, vernietig ze (met de pen!) voordat het te laat is.
Dit artikel verscheen eerder op Vrijspreker (74 reacties).