zaterdag 23 maart 2013

Eerlijk Delen: de Moraal van de Slavenmeester.


Voor grandiose altruisten is het Internet een collectief web, evenals je dorp of stad, en Nederland, en de Eurozone en de planeet Aarde. Het principe van het collectief wordt overal toegepast en heeft altijd een terugkerend effect: waarde wordt versmeerd over het grote geheel waardoor de producenten opdraaien voor de parasieten onder leiding van een slavenmeester.
Hoe werkt het? Binnen dat collectief gelden strenge regels omdat alles wat je doet alle anderen raakt. Voor het nut van het algemeen moet persoonlijke vrijheid van denken en handelen beperkt worden. De Grote Leugen is dat deze exploitatie ook voor je eigen bestwil is, omdat je zelf ook onderdeel bent van het collectief. In dank daarvoor moet je geven en graties bijdragen zonder morren. Ook eigendomsrechten worden zonodig beknot, want het welzijn van het collectief gaat voor de rechten van een enkel individu.
Onderscheiden tussen waardigen en onwaardigen is immoreel want alle darren zijn gelijk: ze beginnen gelijk en eindigen gelijk, want dat is eerlijk. Daar zorgt de slavendrijver voor. Lees hoe dat werkt in de praktijk, in Winners cheat, nobody should lose, and the State will make everything fair.
De Euro is op dezelfde logica gebouwd. Zit je eenmaal in de eurozone, dan heeft het collectief het recht om je politieke en economische beleid te controleren. Of je voldoende tax heft, of je de eerlijke slavenmoraal wel toepast. Private bedrijven worden gereguleerd. Op basis van eerlijkheid wordt voorgeschreven wat de verkoopprijzen moeten zijn, hoeveel winst ze mogen maken, hoeveel tax ze betalen, en of ze niet nodeloos beter zijn dan de concurrent. Private contracten worden beboet en/of nietig verklaard. Banken moeten elkaars deposito's garanderen, maar depositohouders worden wel bestolen als het welzijn van het collectief dat wil.
Niet de darren in deze Borg Cube zijn de schuld van de herverdeel die vanzelf instort "as you run out of other people's money". De schuldigen zijn de architecten van deze gigantische, moedwillige, immorele, socialistische hoax en de dombo's die er keer op keer intrappen wegens eerlijk!