donderdag 28 maart 2013

BREAK: Dijsselboms Template Gate Reeds Wetsontwerp


Update : posting Dijsselbloems Bail-In Blunder: Europees Realisme van 25 maart 2013
Terwijl Dijsseldoem, gedekt door Rutte, de hele controverse in de Tweede Kamer stond te ontkennen, had Reuters dit artikel al gepost op haar site:
New EU Law Could Include Tax on Uninsured Deposits » It might be possible for large uninsured depositors to be "bailed-in" as part of the future resolution of a bank under a new draft EU law
Dijsselbom plakt hier in dit interview met PenW zelfs al een europraat label op de nieuwe wet: "resolutie" (deze "oplossing" lijkt griezelig op Endloesing! maar dat is een flauwe Godwin).
De EU gaat dus onteigeningen van aandeelhouders en rekeninghouders doorvoeren in het kader van het internationaal democratisch socialisme. Zo kunnen politici staatsschulden blijven maken, die ze via de #ECB laten opkopen door banken middels goedkope leningen *LTROs*
Zo konden de banken in Cyprus blijven zitten met waardeloze Griekse bonds, waarop ze ook nog eens een haircut van 75 procent moesten incasseren in de herstructerering.
Cyprus is bewust geruineerd. Deze schande wordt moreel gelegitimeerd met de gedachte dat het land een "roversnest" was omdat het zijn geld verdiende met deposito's van belastingvluchtelingen *want tax is ethisch hoogwaardig* Welke land is het volgende dat om die reden ten gronde wordt gericht? Luxemburg? Zwitserland? Monaco? Kaaimannen?
Europe is ziek, mentaal ziek. Die ziekte heet pOmodoem!