woensdag 27 februari 2013

Niemollergate: LafLinks Sloopt MeningsvrijheidUpdates
- DDS: Reve over Niemöller, door Frank Verhoef
- FLOHR: Ich habe es nicht gewusst, maar ik heb toch gelijk
@HerbertKuiling ALERT
- Redactie DDS: Herbert Kuiling (PvdA/HVO Querido) wil DDS kapot maken
- REBUTTAL van Joost Niemoller
The Post Online: Miko Flohr zou zich moeten schamen!

26 februari 2013
Afgelopen zaterdag postte Joost Niemoller op De Dagelijkse Standaard een essay over een van de meest fundamentele en lastige filosofische vraagstukken die er zijn. Heeft de mens vrije wil, of wordt het wezen van de mens door andere factoren bepaald? Door zijn waarden en dus door zijn morele standaard, zoals het objectivisme leert? Of hebben collectivisten gelijk en wordt de mens sociaal gevormd? Niemoller maakte in zijn stuk de zaak voor genetisch determinisme. Het was glad ijs, omdat je daarmee zegt dat de mens door zijn DNA, waaronder zijn ras, wordt bepaald. O..ohhhw..
En jawel, hoor! In een opvolgend stuk deed Niemoller een dag later verslag van 'debatten' die hij over het onderwerp had gevoerd, waaronder met de redacteuren van dit blog. Daar was inderdaad geen woord Frans bij, maar het was met open vizier. 
Na het weekend *kom niet aan hun vrije tijd* sloegen de vijanden van het vrije woord pas goed toe. Miko Flohr beet de spits af op The Post Online. Maakte hij nog duidelijk dat Niemollers mening niet 'verboden' is *zucht van verlichting slaakt* hij deed wel een nauwelijks verhulde oproep aan de adverteerders om De Dagelijkse Standaard te boycotten.
Vandaag droeg Ewout Klei *WTF is EK?* @vriendKlei op Joop.nl zijn stuiver bij. Wel zo verstandig dat hij niet eens begon aan een inhoudelijke analyse: hij zou het hebben over de stijl. Verre van kritiek over vorm, werpt @vriendKlei, Niemoller de favoriete zonde van de grandiose narcist voor de voeten, namelijk dat Niemoller c.s. *lees Wilders, Hirsi Ali, Bolk* een nodeloze case proberen te maken voor eigen gewin LOL 
Na het startschot van Flohr komen er meer terminaal hypocrieten uit het houtwerk gekropen: na @VriendKlei meldt zich @HerbertKuiling met openlijke oproepen aan de adverteerders.  
Zelf maken deze ziekelijke altruisten zich dagelijks schuldig aan racisme: troetelallochtonen en de aanhangers van de religie van de vrede worden met compleet andere maatstaven beoordeeld dan de rest. Voor het stuitende racisme van hun troetels hebben ze een blinde vlek, want alleen westerlingen kunnen 'discrimineren' *LOL* Nee, Niemoller moeten ze hebben! Call je ze out over hun fascistoide impulsen, dan duiken de lafaards weg. 
Niemoller maakt een denkfout, maar hij denkt, daartoe aangemoedigd door een aanzwellende stroom biochemische determinatie uit de pOmowetenschappelijk hoek en de neurologie. Maar moed kan hem niet ontzegd worden. Linkse drones als Flohr en Klei zijn onderdeel van een linkse lynch mob die uitsluitend in staat is voorgeprogrammeerde memes te prolifereren. Als biologische determinatie 'dom' is, hoe achterlijk is groepsbepaald stamdenken dan.
Updates
- Frontaal Naakt: En Nu Doorpakken, Miko, door Peter Breedveld
- The Post Online: Domrechts verdient beter, door Shashi Roopram