zaterdag 7 november 2015

Seksuele jihad: verkrachting is geen concept in islam

'Love Jihad' of seksuele jihad wordt historisch gebruikt in Pakistan en India tegen ongelovigen. Moslimmannen gebruiken ontvoeringen, prostitutie, gedwongen huwelijken en bekeringen voor islamitische dominantie. Meer in "Sexual Terrorism, a Weapon in Global Jihad". Het rukt op naar het Westen. 

UPDATE: Nu het Westen wordt overspoeld met voornamelijk mannelijke migranten uit door oorlog verscheurde islamitische landen, is er weer wat meer aandacht voor verkrachting als sociologisch verschijnsel.
  • Er is de verkrachting van Zweden (en Denemarken en het VK in het bijzonder) en de doofpot van de media, de lokale autoriteiten en de asielindustrie. Ze hebben liever dat de mensenrechten van vrouwen geschonden worden, dan dat moslims worden vertoond in een onprettig licht. Zover is het al gekomen. (Source)
  • En dan is er verkrachting als wapen in de oorlog. (Source
  • En verkrachting als middel voor onderdrukking. (Source) (Source)
De rol van verkrachting in islamitische landen is erg moeilijk te bevatten voor westerlingen, die worden opgevoed met het besef van vrije wil en mensenrechten. Omdat een vrouw geen rechten kan ontlenen aan haar menselijkheid, is ze in islam het eigendom van haar vader of haar echtgenoot. Maar als ze onbegeleid of te los gekleed de straat op gaat, staat ze ter beschikking van iedere man die zich aan haar wil vergrijpen. Met andere woorden, het concept 'verkrachting' bestaat dus niet in islam. En dan hebben we het nog niet over de theologische rechtvaardiging, seksuele jihad als wapen in de oorlog, en als onderdrukkingsmiddel.2 aug. 2015

Loverboys worden gezien als pooiers, niet als jihadisten


Meisjes van de SP, D66 en het CDA hebben geen oog voor de rode draad -- seksuele Jihad -- want dat is te moeilijk als je geen twee punten aan elkaar kan knopen.  
12 nov. 2014


Verzet tegen seksueel geweld door ISDe Libische activist Magdulien Abaida on “Women in Islam”  in de conferentie van 2015. 

Op 11 en 12 oktober vond in Londen een internationale conferentie plaats over secularisme en burgerrechten. Er werd gesproken over het verzet tegen het geweld en de onderdrukking door de Islamitische Staat. Magdulien Abaida uit Libie was een van de sprekers over de positie van vrouwen in islam. Jammer dat haar zusters in het Westen haar ondergeschikte rol wel prima vinden, omdat het belangrijker is dat islam de religie is van onderdrukte minderheden. Als dat de positie is van gelovige vrouwen, verklaart dat het een en ander over seksueel geweld tegen ongelovige vrouwen.  

A broad coalition of secularists, including believers, free-thinkers, agnostics and atheists assembled from the Middle East, North Africa, South Asia and the Diaspora at the unprecedented and historic gathering to discuss resistance against the repression and violence of ISIS and other manifestations of the religious-Right, including in Afghanistan, Algeria, Bangladesh, India, Iran, Israel, Libya, Pakistan, Sri Lanka, Sudan, Turkey, Tunisia and Yemen. They also discussed the urgent need to defend secularism, universal values and citizenship rights. The 250 delegates made an unequivocal stand with the brave women and men of Kobane saying: “Their struggle is ours. Their fight is a fight for us all. We are all, today, Kobane.” 2 nov. 2014

Waarom seks met slaven is toegestaan in islam

Hoewel de positie van slachtoffers van seksuele jihad niet hetzelfde is, hier is de theologische rechtvaardiging voor de seksuele exploitatie van slaven:


27 aug. 2014


Seksueel misbruik in Rotherham topje van de ijsberg

De vreselijke gebeurtenissen in Rotherham in Yorkshire kunnen niet tot die plaats beperkt zijn. Door islam gerechtvaardigd seksueel misbruik, in combinatie met politieke correctheid - het sociaal-culturele drukmiddel om Marxistische moraal op te leggen - is op veel plekken in het Westen aanwezig. Rotherham is het topje van de ijsberg. 

26 aug. 2014Tenminste 1,400 kinderen zijn seksueel misbruikt in Rotherham tussen 1997 en 2013. Politiek correcte autoriteiten zeggen 'sorry'. (Bron)


1.400 kinderen jaren seksueel misbruikt door moslims

Op 18 juli 2013 deden we al uitgebreid verslag van dit schandaal in de Engelse plaats Rotherham in Yorkshire. Scroll naar beneden daarvoor. Vandaag werd het definitieve rapport van prof. Alexis Jay gepresenteerd. (Bron) Rest ons hier op deze plaats te wijzen op de schande binnen de schande: deze wantoestand kon meer dan 15 jaar duren, doordat de betrokken instanties als de dood waren om uitgemaakt te worden voor racist. De ironie wil, dat ze zich nu verschuilen achter een pure vorm van racisme, waarbij totaal onschuldigen gelumpt worden achter vage generalisaties als "Aziaten", "buitenlanders" of - zoals gebruikelijk is in Nederland - een verzonnen woord als "allochtonen". Terecht dat Indiers, Hindoes, Sikhs en andere Aziaten furieus hebben gereageerd. Als het uitkomt verbieden de politiek correcten om te 'generaliseren', behalve als ze daarmee moslims uit de wind kunnen houden. Nog altijd komt de ideologie waarop de daders zich beroepen, nl. "islam" niet uit hun mond. Artikel van de @NOS.

At least 1,400 children were subjected to appalling sexual exploitation in Rotherham between 1997 and 2013, a report has found. Children as young as 11 were raped by multiple perpetrators, abducted, trafficked to other cities in England, beaten and intimidated, it said. The report, commissioned by Rotherham Borough Council, revealed there had been three previous inquiries. Council leader Roger Stone said he would step down with immediate effect. Mr Stone, who has been the leader since 2003, said: "I believe it is only right that as leader I take responsibility for the historic failings described so clearly." Continue reading the main story “ Start Quote Several staff described their nervousness about identifying the ethnic origins of perpetrators for fear of being thought as racist” Professor Alexis Jay The inquiry team noted fears among council staff of being labelled "racist" if they focused on victims' description of the majority of abusers as "Asian" men. (Source)17 aug. 2014


250 meisjes slachtoffer van seksuele jihad
Casus 1 hierboven. Casus 2. Casus 3. Casus 5.


250 meisjes slachtoffer van seksuele jihad in een Indiase deelstaat alleen. Om maar niet te praten over het land als geheel. En te zwijgen over de gevallen in het VK en Europa, die grotendeels onder de radar gebeuren. We vinden ze terug als verkrachtingen, lover-boy-zaken, mensenhandel, of totaal niet omdat het vrijwillige bekeringen en huwelijken zijn.
Historisch archief >>>


Eerst gepubliceerd op 2 juli 2012


Toelichting

Er zijn een aantal vergoelijkende namen voor bedacht, maar de juiste term is seksueel terrorisme. 'Love' of 'reproductive jihad', of 'Romeo jihad' is het klaarstomen van meisjes voor het huwelijk met als doel bekering, het baren van kinderen op industriele schaal voor demografische dominantie, of sexuele uitbuiting voor financieel gewin. Jonge moslimmannen verleiden schoolmeisjes voor bekering tot de islam door te pretenderen verliefd te zijn. De jonge vrouwen zelf zijn maar een object en op zich onbelangrijk. Op strategisch niveau is het doel culturele, demografische en psychologische druk op lokale bevolkingen. Tactisch is het intimidatie.

Terwijl de authoriteiten op het Indiase subcontinent hun best doen zaken voor de rechter te krijgen, gaan de politiek correcte klassen in het westen schunnig met de zaken om. De lamstraal media en de rechterlijke macht exploiteren de zaken voor hun eigen amorele en multiculturele agenda's. Een geval in het Verenigd Koninkrijk is stuitend in het bijzonder (details - GRAFISCH!).

In plaats van het in kaart brengen van het patroon en het stellen van de juiste diagnose van deze misdaad als onderdeel van de mondiale jihad, heeft de Openbaar Aanklager had geval teruggebracht tot een 'Aziatisch probleem in het algemeen (zowel Pakistani's als Indiers worden in het VK aangeduid als 'Aziaten'). Dit is pure morele lafheid. Het geval laat zien hoe policor leidt tot nihilisme en de omkering van goed en kwaad. 
In dit artikel reduceerd een gemene haatpomo het geval tot een 'sociaal probleem': de daders moeten worden geexcuseerd op de grond, dat anale en orale seks taboe is in hun culturen... en dat we erover moeten praten. Werkelijk!

In plaats van de waarheid te volgen waarheen die ook mag leiden, eventueel een veroordeling van de islam, wordt er de voorkeur aan gegeven compleet onschuldige minderheden op een hoop te gooien met extremisten en terroristen, als de islam maar niet wordt 'beledigd'. Het is het einde van de rechtstaat en het begin van een corrupt, subjectief rechtssysteem. Wie dit euvel tolereert, helpt of bevordert is een handlanger van euvel geworden. De 'Aziatische gemeenschap' heeft terecht furieus gereageerd!

Dit is geen geisoleerd geval. Systematische seriele groepsverkrachtingen en seksuele exploitatie door moslimmannen vindt overal plaats waar de islam uitwaaiert over de aardbol. Maar de gevallen verdwijnen in de misdaadcijfers als gewone zedenzaken, 'lover-boy-' of verkrachtingszaken. Intussen neemt de epidemie in Noorwegen en Zweden ondraaglijke vormen aan.

In de video boven een afgrijselijk verkrachtingsmarathon, begaan door Afghanen in een Zweeds vluchtelingeninstituut en de reactie daarop van een euvele, socialistische diversiteitscultist. De slachtoffers moeten niet zeuren. Dit is de prijs die we moeten betalen voor vrede met de islam. Over een paar honderd jaar is de islam op ons niveau van beschaving en dan leven we nog lang en gelukkig, is de logica die ervan uitgaat dat christenen vroeger ook geen lieverdjes waren. Er is evenwel geen enkele reden om aan te nemen dat de islam dezelfde evolutie zal doormaken als het christendom. In tegendeel, gegeven het wereldbeeld van de islam, is er niets dat daarop wijst.

Laat een comment en een link achter als je gevallen tegenkomt. We maken er een zwartboek van.