vrijdag 1 februari 2013

De Volkskrant: Wees Beschaafd, Shut Up!


De lamstraal media is al jaren moreel failliet. Iedereen die niet in een hunebed woont, weet het. Het fenomeen is voor iedere oplettende burger zichtbaar, van Kolkata in India tot LA aan de Left Coast. Alleen de MSM zelf denken nog dat het niemand is opgevallen! Dus mondje dicht en net doen of je gek bent...
Objectief informeren doen ze niet meer, de macht controleren ze niet, ze stoppen hun klanten vol met triviale bullshit over irrelevante socialights, bombarderen hun afnemers de hele dag met hun wereldbeeld met bijbehorende superioriteitsethiek, en pushen uitsluitend politici en woordvoerders in  hun evenbeeld.
Alsof dat nog niet fokking schandalig genoeg is?! Ze werken ook nog onder de radar aan je manipulatie. Alles wordt ingezet om van wakkere piepel, gehersenspoelde sheeple te maken. Politieke correctheid is het sociaal afdwingen van ideologie-conform gedrag, middels intimidatie, Kaltstellung, ridiculisering, uitsluiting en uiteindelijk verbanning naar de gulag en zuivering. 
Neem de laatste propaganda van de wakkere Volkskrant, al meer dan een halve eeuw fout na de oorlog. Je vraagt je af of ze Joseph Goebbels posthuum hebben ingehuurd voor de laatste agit prop! Niets is er over van kritisch denken, verheffing en emancipatie. Bejje mal!
BESCHAAFDE MENSCHEN HOUDEN HUN KOP! 
KRITIEK LATEN WE OVER AAN 
ORDINAIRE NSB'ERS!

Hoe fundamenteel evil, anti-vrijheid en contra-democratisch deze campagne is, is meetbaar aan zo maar een paar kwootjes van een paar wijze mensen:

"In times of universal deceit, telling the truth is a revolutionary act." ~~George Orwell
"There comes a time when silence is betrayal.” ~~Martin Luther King Jr.
"All that is necessary for evil to triumph is for good men to do nothing" ~~Edmund Burke 
"Timid men prefer the calm of despotism to the tempestuous sea of liberty." ~~Thomas Jefferson
"I may not like what you say, but I will fight for your right to say it." ~~Voltaire
"Disobedience is the true foundation of liberty. The obedient must be slaves." ~~Henry David Thoreau
en nog een uitsmijter van De Grote George Orwell
"If liberty means anything at all, it means the right to tell people what they do not want to hear."