donderdag 24 januari 2013

WTF! Tweede Kamer Vol Hoax Vertegenwoordigers

Uit onderzoek van het vlijtige Tweedekamerlid, Pieter Omtzigt (CDA) @PeterOmtzigt blijkt dat de volksvertegenwoordigers, die volgens de regels der democratie namens jou het hoogste orgaan zijn in dit land, in zijn geheel niet thuisgeven, dan wel zich een oor laten aannaaien door de wannabe pocket Adolfs in Brussel. 
Tja, dan is het ook niet vreemd dat ze het normaal vinden de soevereiniteit zonder so much as by your leave over te dragen aan een volksvijandige vreemde mogendheid, en hun budgetrecht zonder enige oorlogsdreiging hebben overgedragen aan de EUSSR (Refdag, Raad van State: Prinsjesdag zal in zijn huidige vorm niet verdwijnen #Huh? ).
Check hier de chart waarop te zien is welke parlementariers in de lidstaten toegang hebben tot welke documenten. En check hier de chart met het totaal aantal geheime stukken dat de Euro Raad per jaar verstrekt op basis van "need to know". Nou, de Tweede Kamer blijkbaar niet.
Naast een mandaat eens per vier jaar, verstrekken wij taxbetalers deze verraderlijke niksnutten maandelijks met een bovenmodaal salaris. Wordt het niet es tijd om - in plaats van te zitten klassenijdassen over bonussen in het bedrijfsleven (waar uitsluitend de werkgever en de werknemer over gaan), es met roestige hooivorken en de donderbus van opa richting Binnenhof te trekken om wat barricaden op te werpen tegen deze hoax vertegenwoordigers?