zaterdag 26 januari 2013

Een Slechte Mededeling: de Media zijn Rogue


Hoewel er een lang dossier is over de pers uit de hel, is een gedegen duiding in NL uitgebleven. De meeste stukken in de file gaan over de VS, maar het fenomeen van de lamstraal media kan worden waargenomen van Kolkata in India tot aan LA aan de Left Coast. Terwijl iedere linkseuropeaan al jaren geobsedeerd is met het Italiaanse privaatmediaconglomeraat van Opa Berlo, zijn ze vergeten dat een staatsmediacomplex het kenmerk is van iedere dictator die zichzelf een beetje respecteert.
De vrije pers richtte zich ooit op de controle van de regering en de overheid, en ze spraken moedig 'truth to power'. Maar de huidige journo's van het subjectieve nieuws zijn opgeleid aan 's lands staatsscholen voor staatsjournalistiek en hebben nog het meeste weg van verlengarmen van de Rijksvoorlichtingsdienst. In hun mentaalopmaak zijn het stuk voor stuk dienaren van het Ministerie van Informatie.
In de VS zijn ze al wat verder dan het kankeren op de twit over media bias en hun linkse slant. De onder verdachte omstandigheden overleden rebel Andrew Breitbart, van oorsprong ook zo'n linkse krantenjongen, bekeerde zich toen hij het spel doorkreeg; hij heeft zijn laatste levensjaren gewijd aan het snoeihard ontmaskeren en aan de kaak stellen van het Democrat-media complex.
Hier een korte kwoot uit dit meta-artikel over milblogger Ace of Spades:
Ace of Spades described the dark reality facing the country today. At no other time in history have we seen such an unabashed union of the media and Democrat Party. They don’t even try to hide it anymore. Reporters used fake names to buy Obama swag this election. They offered advice to the Obama campaign. They conspired in their attacks on Mitt Romney… We’ve never seen anything quite like it. And, it’s only getting worse...”
Deze Amerikaanse toestanden spelen ook in NL. Maar om bij Italie te blijven, naar nu blijkt heeft NWO zetbaas Mario Monti toen hij Berlo verving als premier, een door de EU betaalde woordvoerder meegekregen. Goh! Je houdt het toch niet voor mogelijk! Lees er alles over in een artikel van @HannibalPim en check hier de coup van de EUSSR en Super Mario en hier over hoe dat zo is gekomen!  
De revolutie bleef ook weer uit nadat deze week bekend werd dat de EU het toezicht op de pers in de lidstaten wil verscherpen en EU-officials de controle wil geven over nationale mediatoezichthouders. Dat staat te lezen in het rapport High Level Group on Media Freedom and Pluralism (PDF). Overheden, zowel nationale als supranationale, gedragen zich steeds meer als ordinaire autoritaire machthebbers naar Stalinistische snit, zegt ook pOmo Slavoj Zizek
Het komt kortweg hierop neer: de rogue media verzaken hun belangrijkste publieke taak en zijn overgelopen naar het kamp van het kwaad. Er is geen donzige manier om dit nieuws te breken. In de woorden van Andrew Breitbart: the media is the enemy! Daar kunnen we aan toevoegen: And so is the state!