donderdag 6 december 2012

Meme Hunt: De Oorlog Tegen Mannen

In de vorige Meme Hunt zagen we hoe pOmo pseudo-wetenschappers - eigenlijk crypto ideologen - memes de culturele ether insturen, die zich middels de media nestelen in de hoofden van kritiekloze burgers. Meestal komt de politiek er lang achteraan hobbelen om zo'n Brok Waarheid Van de Dag om te zetten in wetgeving. Maar NieuwPaars zit er bovenop, zoals we zullen zien.
Ten aanzien van de aard van geslacht bestaan er twee varianten, allebei waar. De gender-identity movement claimt dat geslacht sociaal wordt bepaald; veel feminazi's en aanhangers van de evolutiebiologie zijn daarnaast van mening dat mensen willoze producten zijn van hun hormonen. Testosteron maakt van alle mannen verkrachters en moordenaars zonder vrije wil of moraal; en ze kunnen gewoon niet anders dan oorlogvoeren. 
De persverse minister van staatscharitas, Ploumen (PvdA) is doordrongen van de ernst van de zaak: 8.6 miljoen van jouw belasting-uiries worden terstond omgezet in hulpverlening, direct besteedbaar voor mannenonderdrukking.
Een programma van de NGO Promundo met de Orwelliaanse naam 'Men Care' gaat ze in Beirut actief inzetten om mannen mentaal te castreren. Waarom niet? Het is hier tenslotte ook gelukt! Je verwacht het niet! Ontwikkelingshulp om mannen te onderdrukken. Goed voor kinderen, vrouwen en mannen!
Dat het de policors ernst is met de mannenbestrijding wordt geillustreerd door twee recente casussen uit de actualiteit. Een grensrechter wordt doodgeschopt door mocrodarren en politiek correct NL framet het als een mannenprobleem voetbalprobleem
Een andere casus in de VS, maar met soortgelijk resultaat: een zwarte footballer vermoordt zijn vriendin en pleegt daarna zelfmoord in het bijzijn van zijn coach. Wie wordt er als schuldige aangewezen? Niet de dader, maar de mannencultuur in football. 
De policors slaan hier twee vliegen in een klap. Mocros en zwarten zijn beschermde ´groepen´ die gecompenseerd moeten worden voor hun ongelijkheid, terwijl mannen, testosteron, voetbalcultuur juist deaud moet.  Zo werkt de pOmo variant van de Marx dialectiek.  Hate Male staat D1 op de DIM-schaal.|