woensdag 10 oktober 2012

Houzee! Leidens Verzet Tegen Linksfascisme

De afgelopen dagen mochten we repliek ontvangen van de schrijver van de hoaxbrief @LD_Mink aan de ontslagen docent @bsoekhoe - zie posting "OMA! Van Berufsverbot tot Sociale Gulag" De twit ladder staat voor het leesgemak hiernaast afgedrukt.
- Minkhorst is verbaasd te zijn geidentificeerd als linksfascist en pareert het met een jij-bak: je vindt @bsoekhoe zelf maar niks, racist!
- Je mist de clou, Einstein!
- Gatver goedkoop vies bah lahmaar!
- Zo gemakkelijk kom je er niet vanaf, hoaxert!
- Ik iemand slopen? Hoe kom je erbij? Racist!
- Je legt die metafoor van de plantage verkeerd uit! Die linkse kerk van jouw eist onvoorwaardelijke loyaliteit van mensen met een kleurtje anders wordt de bescherming ingetrokken en worden ze vogelvrij verklaard! Btw, je bent zelf een racist met je krom tokkende faux moslima!
- Huh, ik ben niet van de kerk. Als jij stukkies mag schrijven, mag ik dat ook.

Owww really? Alleen deze stukkies zijn er niet op uit Minkhorsts brood en sociale leven kapot te ruineren! Einde van de tweetsessie aangezien het dreigde te ontaarden in high noon. Daarom hier in alle koelbloedigheid nog maar even wat duiding. De vervolgers van Anand Soekhoe eigenen zich het recht toe hem van zijn baan te ontheffen omdat moslimkinderen wel eens gekwetst zouden kunnen worden door zijn mening. Dat veronderstelt dat moslims niet voor zichzelf op kunnen komen *you don't say!*, maar belangrijker, dat ze een beschermde bevolkingsgroep zijn. Op basis waarvan deze discriminatie en apartheid? Gekwetst zijn is subjectief. Moslims zijn mensen met een vrije wil, net als ieder ander: ook zij beschikken - net als joden en christenen - over het vermogen belediging naast zich neer te leggen. Centraal punt van de Verlichting is ideeenkritiek. Dat geldt voor islam, net als ieder ander geloof en ideologie.
Het Berufsverbot is niet genoeg! Soekhoe's sociale leven moet ook kapotgesloopt! Bestuursleden van de voetbalclub GHC worden uitgehoord over zijn persoonlijke leven. Nachtmerrievsioenen van de aangeef klik DDR dringen zich op! De linkse kerk wordt altijd geacht privé en zaken goed te kunnen scheiden. Anders ligt dat bij rechtdenkers. Hier wordt gemeten met twee maten #dubbelmoraal #hypocrisie
Vervolgens drukt Leidsch Dagblad de nepbrief af, zogenaamd van een moslimmoeder die haar beklag doet (lees de post). Minkhorst gaat zelfs zover het hoax artikel namens de fictieve mevrouw Akil in opdracht (i/o) te tekenen. Het lijkt waratjes wel wat op fraude. Veel lezers hebben de brief voor waar aangenomen. Tot zover het  niveau van  de journalistieke ethiek in 2012!
De vraag is gerechtvaardigd, hoe ver gaan de vervolgers van Anand Soekhoe nog? Ze hebben een legitimatie voor hun daden. De geschiedenis leert dat mensen uit naam van 'het goede', tot monsterlijke dingen in staat zijn. Steun daarom Leidens verzet tegen linksfascisme. Voor de plantagementaliteit huiver en kijk naar de trailer van de docu "A Runaway Slave": "Runaway Slave Movie Trailer #1" on YouTube