donderdag 25 oktober 2012

Het Verzet: De Oorlog van de Premo's


De Franse raad van moslims heeft de overheid gevraagd de nationalistische groep, Génération Identitaire die zaterdag een moskee in Poitiers bezette, te verbieden. Het zou een 'oorlogsverklaring' zijn aan booslims.  Het duurde niet lang voordat collectief links de autoriteiten opriep stappen te ondernemen tegen GenId wegens haatzaai en groepsverdeeldheid. "If that’s what they want, they should be taking action against the Muslim invaders", schrijft het blog BareNakedIslam.
De apologeten in Franse media en politiek noemen de bezettting een 'provocatie'. Met andere woorden, als het tot een veldslag komt, claimen ze op voorhand onschuld. In zekere zin hebben ze een punt: hun irrationele ideologie reageert naar zijn aard altijd op vermeende beledigingen met geweld.
Links bezet al onroerend goed sinds 1968 maar blijkbaar was dit het verkeerde soort Occupy, want Niet Door Ons.
Tijdens de actie van GenId was een spandoek zichtbaar, dat oproep tot een referendum: deze nationalisten zijn in ieder geval van de democratische variant, en niet de socialistische! *LOL*
Dit lijkt misschien allemaal mooi, maar er zijn fundamentele problemen. In Europa heeft men de neiging om op de collectivistische avances van de islam te reageren met eigen vormen van collectivisme. Tweehonderd jaar nadat de founding fathers van America het recept voor vrijheid introduceerden, is het antwoord van  de nieuwe generatie in Frankrijk op Islamitisch suprematisme, feodalisme en raciale shit over 'Blut und Boden'! Modernisme vraagt om rede, en de ontdekking van het individu en zjin inherente rechten! Stammenstrijd is niet het antwoord op the Clash of Civilizations! Wees geen premo! Check het schema!
Ras is geen geldige grondslag voor een natie. Cultuur, de totale som van ideeen, is dat wel op voorwaarde dat individuele rechten er deel van uitmaken. Owww, en pieps, we hebben al een identiteit. Een universele zelfs: Mens.
Lees hoe met NIET moet in BareNakedIslam (met een verklaring van een woordvoerder van GenId)