woensdag 3 oktober 2012

Gatver! De Linksmoraal en de Geur van Spruitjes

Tx @ Nico Mokveld
Ook zo ziek van dat hypocriete gezever van de linkse kerk over fatsoen en beschaving? Een eerdere generatie rooien had ze nog niet eens heeel lang geleden in hun gezicht uitgelachen. Toen duidde gepraat over fatsoen op burgerlijkheid die riekte naar foutriekende spruiten. Dieper kon een socialist niet zakken: ook naar de eigen maatstaf is de linkse kerk failliet.
De vraag wat beschaving precies is, wordt beantwoord vanuit hetzelfde zelfgeconstrueerde wereldbeeld. Beschaving is geweldloosheid, hebben we de laatste dagen mogen vernemen van uberpOmo, Arnon Grunberg: een pacifistische drogrede gebaseerd op brakke logica. Het is zoiets als beweren dat lepels je dik maken. In die subjectieve cosmos is een wapen een boze fetisj. Punt is, degene die de trekker overhaalt is dader. Daders zijn booslims die ambassades bestormen, elkaar en de homofiele gezant van Obama doodmartelen en de halve westerse wereld met geweld intimideren; niet de makers van slechte islamkritiek.
Omdat de linkschmensch dit ook wel weet, klinkt steeds vaker de meme door van de 'provocatie'...aaaah, de dader is toch onschuldig want hem werd het bloed onder de nagels uitgepest door laaghartige agitators, intens gemene horken die bloedzuigende filmpjes maken die geprolifereerd worden op hufterige nieuwe media die nodeloos kwetsen...we kennen de routine onderhand! Spotten met iemands godsdienst is laaghartig, riep een andere hypocriet nog, die zelf waarschijnlijk jarenlang de paus belasterde.
Schuld heeft altijd de ander. Vrije wil over zijn eigen gedrag heeft hij blijkbaar niet. Die mens is een wezen zonder ethisch besef. Dat is de linkse moraal van dit verhaal.
Unrelated maar nog een grappige blame game van andere aard :LOLz