vrijdag 26 oktober 2012

Benghazigate: Obama's Barstende Luchtbel


Kunt u zich Watergate nog herinneren? Zo groot is 't. Groter zelfs! Alleen dit keer zijn "Woodward en Bernstein" aan het helpen bij de cover up. Maar gordels vast. Dit nieuws staat op het punt door het censuurcordon van de media te breken. Obama lied, people died. Hier is het verhaal in het kort.
Weet je nog de Arab Spring...die serie opstanden in het Midden Oosten waarbij socialistische tirannen vervangen werden door islamofascisten? Ja? Geweldig! Het is een openbaar geheim dat deze opstanden werden ingegeven door het State Department. Lees deze posting met links eens; en kijk dan ook maar door de logs een jaar of twee terug in het dossier over het Midden Oosten. Ze zijn erg leerzaam. De Moslim Broederschap zit nu diep ingegraven in de regeringen in de landen in de Springgordel en maakt het zich gemakkelijk op de bank bij de Obama's thuis. Dit was geen speling van het lot. Dit was zorgvuldig gepland!
Toen daalde de wraak van de NAVO neer op de dolle hond uit de woestijn, de Lybische leider Ghadaffi. NAVO denkt er nu over een interventiemacht te sturen naar het zuiden om de opmars van de islamitische hordes tot staan te brengen. De avances zijn een direct gevolg van Ghadaffi's afzetting.
Onder dekking van het narratief "Arab Spring", begon Syrie te smeulen. Dat kruitvat lijkt nog minder op een uitbraak van Jeffersonische democratie dan Egypte en Libie. Het is niet eens een burgeroorlog, zoals sommigen claimen. Wat er in Syrie speelt, is een proxy-oorlog van Saoedische Wahabi's tegen Iraanse mullahs: Soeni tegen Sjia. Het gevaar bestaat dat als NAVO bij de oorlog betrokken raakt (bijvoorbeeld door Turkije of de Responsibility2Protect-brigade), Rusland en China de kant van Iran zullen kiezen; een wereldwijde brand is dan niet uitgesloten. Dit is geen spelletje.
Toen kwam 9/11 en de terroristische aanval op het diplomatieke safe house in Benghazi. Voor een tijdlijn van de zeven uur lange aanval check bovenstaande video. Lees onze voorgaande posten over de aanslag waarin we dit nieuws al na dagen braken, terwijl Obama en Hillary Clinton het vreselijk-beledigende-video-narratief nog wekenlang verkochten aan een naief publiek.
De peop dreigt nu de fan  te raken. De verkiezingen zijn over tien dagen. Een aantal aluhoedtheorieen worden momenteel ontwikkeld, maar geen ervan is noodzakelijk om dit nieuws te bestempelen als een spectaculair schandaal. Maar de gun-running-theorie is al in het publieke domein sinds maart van dit jaar. Meer daarover hier bij Pat Dollard, en lees de reaguursels ook! Geheime betrokkenheid van NAVO bij een oorlog, waar het Westen niets te zoeken heeft, is een openbaar geheim!
Wat is er tot nu toe bekend? Nieuws over de aanval bereikte de regering Obama op vier verschillende manieren: emails van de State Dept. aan Obama's Executive Office; Flash-Trafficbericht met ontvangstbevestiging dat met de hand aan de president of diens plaatsvervanger moet worden uitgereikt;  live videobeelden die bekeken werden door tenminste 200 personen in de Situation Room; en via de Ansar Al-Sharia terreur group, die binen twee uur de verantwoordelijkheid opeiste
Wat is er nog meer bekend? De claim van Obama dat de "fog of war" zorgde voor onduidelijkheid in de situatie is een vlieger die niet opgaat! Soldaten op de grond kunnen wellicht het overzicht over het slagveld verliezen, maar dit geldt nooit voor het opperbevel! The buck stops here!
De vader van een van de omgekomen Navy SEALs heeft gezegd dat de Amerikaanse overheid "de moordenaars" is van zijn zoon. Tijdens een herdenkingsdienst had Hillary Clinton het lef aan te komen met de vreselijk-beledigende-video-leugen, terwijl vice-president Biden een smakeloze grap debiteerde. Charles Woods geeft interviews aan televisieprogramma's as we speak. Hij reageert op verhalen van bronnen bij Fox News, dat een verzoek van het CIA-kantoor om versterking tot drie keer toe werd afgewezen. Inlichtingen- en militaire diensten kregen de order niet in te grijpen. Een eskader C130 Hercules vliegtuigen staat permanent gereed om hulp te verlenen. In geval van een alarm wordt berekend welk station het dichtstbij is (in dit geval noord Italie). Dat krijgt direct opdracht in actie te komen. Dit is staande procedure.
De SEALS op het CIA-kantoor hebben uiteindelijk die order genegeerd, en zijn toch in actie gekomen om de ambassadeur te helpen. Als er geen permissie is, is de staande order om levens te redden. Tyrone Woods, Glen Doherty en Sean Smith zijn omgekomen bij de aanval. Ambassadeur Chris Stevens, een homosexueel, werd ook gemarteld en verkracht.
De regering van president Obama heeft de beelden live gezien en heeft geen vinger uitgestoken. De reden is duidelijk*. Het zou Obama's narratief waarmee hij de verkiezingen hoopt te winnen - "Ik heb Bin Laden gedood, Al Qaida is verslagen" - hebben gelogenstraft. De aanval is het levende bewijs dat Obama's buitenlandpolitiek van het appaiseren van de Moslim Broederschap een spectaculaire mislukking is, die het hele Midden Ooosten heeft gedestabiliseerd. Na zes jaar campagnevoeren is Obama's waarheid, die is wat jij wil dat het is, aangerend tegen een realitycheck!
Dr Sam Holliday heeft net een alternatieve theorie geponeerd, een waar de redactie van harte mee instemt:  een geval van policor bij de regering en de top echelons van de militaire- en de inlichtingendiensten!
Voor het laatste nieuws over Benghazigate lees ons live blog >>>
Elsevier erkent dat de aanval een terreurdaad was, die niets te maken had met de vreselijk-beledigende-video: