woensdag 11 juli 2012

EUSSR: Amsterdam Hijst de Witte Vlag

De Stad Amsterdam, vlaggeschip van de VOC, de Vereenigde Republiek, de Bataafse, en de februaristaking is niet meer. Het statige schip is met patriot en prinsenvlag vergaan op de ambities van de hoofdstad voor een "internationale uitstraling". Weg met de Nationale Driekleur en Weg met Ons! Gum de Grenzen! De driekleur komt alleen nog uit de mottenballen op de Koninklijke Koekhapdag en op de reeds zwaar ge-FUBAR-de 4 en 5 mei.
Wie denkt dat dit symboolpolitiek is en een hoop geleuter begrijpt de natuur van het symbool niet. Dat zijn geen dingen op zich, maar de concretisering van een abstractie.
De actie van de stad Amsterdam staat voor Europa-door-de-strot-duw-politiek, het #ESM, het verraad van het volk en de natiestaat, een vrijwillige overgave door de oligarchie aan een vreemde mogendheid, het hijsen van de vlag van een Vichy-regime, een regentenklasse die zijn legitimiteit verloren heeft is een elite, preemptief op de rug gaan liggen voor de verkrachting van vrijheid, welvaart en pensioenfondsen, de reincarnaties van Chamberlain, de aanranding van de gulden waarin het bloed en zweet van de naoorlogse generaties was opgeslagen, een vijfde kolonne, de molshoop van de eurofielen, Quislingen, landverraders en afval aan de Amstel!
Waar zijn we zo'n vlaggenoorlog eerder tegengekomen? Leest het in "#EUSSR: Tyranny Is Harmony". 020 doet wel of ze dit symbool van capitulatie zelf bedacht hebben, maar voor hetzelfde geld voeren ze orders uit. Dat zou ook goed passen in het beeld waarin zeventig procent van de wetgeving wordt verdoezeld als nationaal, terwijl er stempels worden gezet op oekazes uit BRX. Dat maakt het verraad nog bitterder. En zoals een woordvoerder van de eurofielpartij al eens zei: whatever you do, geen kritiek op de EU want hoe kunnen we anders vrijwillige overgave verwachten?
Nadat het linker volksdeel jarenlang kamervragen heeft gesteld op micromanagementniveau zijn de egalitarische skeptofielen, hoempomo's en nihilisten nu van mening dat de uitverkoop van de natie de dure kamervragen niet waard is: een puurdere vorm van domlinks Wilders bashen bestaat niet...evenmin als eeuwige waarheid en objectieve realiteit.
Reacties Wilders Groen Links houdt wel van vlaggen (als het maar de goeien zijn) *ongeveer zoals de #SP best van Europa houdt, als het maar het rode Europa is*
Update
020 kiest voor gedeeltelijke terugtocht >>> driekleur erbij