vrijdag 8 juni 2012

EUSSR: Het Is Oorlog!- Maggy Thatcher in Ik zei het je toch... Hat tipz: Dumpert @wolff_aj

Owww, dacht je dat bailouts sociale uitkeringen waren voor insolvabele banken en landen? Dat zou zo maar kunnen, want dat is wat de internazi CONFAB *Bilderberg* cabal je willen laten geloven. In een memetisch balletje-balletjespel wordt de woede over het financiele debacle gekanaliseerd tegen de banken #Occupy en luie mensen en vroegpensioeners in onderuitzaklanden als Griekenland en Spanje die de statistische cultuur van gelegaliseerde roof belastingheffen in de neurolanden niet delen.
Maar helaas, neej. Bailouts zijn niet vrijwillig. De banken in de VS werden in 2008 niet vrijwillig outgebaild, Ierland werd ook niet vrijwillig outgebaild, Griekenland twee keer niet, en dat zal met Spanje, Cyprus en Italie ook niet het geval zijn. Spanje heeft een strop om de nek die vaster getrokken wordt as we speak. Bailouts zijn verplicht omdat de euro moet worden opgepropt. Het EUtopia project mag niet mislukken en moet tegen elke prijs worden gered. De Fuhrerin hou je niet tegen #stopMerkel
Oorlog is de voortzetting van politiek, met andere middelen, aldus Carl von Clausewitz. Zou het omgekeerde ook waar zijn? Is politiek de voortzetting van oorlog, met andere middelen?