maandag 2 april 2012

HOAX! Hoe Herken je Nep van Echt en Hoe Megabelazer Je Zelf de Kluit?

Obama's ceremoniemeesters: David Axelrod en Robert Gibbs
Na de stommiteiten van 'eerlijke vrije verkiezingen' #FUBAR in Hamasstan en Fatahstan, die islamofascistische dictaturen formeel legitimatie verschaften in de ogen van de gezamenlijke internationale elite, is het nu de taak van de Burmese 'kampioen van de democratie', Aung San Suu Kyi om haar helleoord te voorzien van de nep #RESPETC die het niet verdient.
Haar overwinning zal het machtsveld in de dictatuur niet veranderen, lezen we, maar de symbolische waarde kan leiden tot betere relaties met het Westen. Owwww TOP! Weer een fascistische heilstaat, die is toegelaten tot de club van beschaafde landen #NWO #VN! Onbeschaafd is nu officieel een geuzennaam! 
Criminelen en second handers hoaxen de realiteit door secondaire symptomen na te doen. Een dief wil de indruk wekken van een succesvol zakenman en steelt daarom de rijkdom van anderen; een pestkop op school snijdt de bocht af naar populariteit door onder bedreiging bewondering te eisen; Obama steelt waardigheid door zijn optreden in een Griekse tempel van piepschuim; pOmo economen simuleren groei door nieuw geld te copy>paste>printen waardoor het verdiende geld waardeloos wordt. De lijst is eindeloos. Democratische verkiezingen moeten de indruk creeeren van een net burgerland, dat leeft naar de wet (lijstje). Maar het is net zo nep en fake als Obama's plastic tempel en een economie, die gebaseerd is op waardeloos papier en zeepbellen!
Deze demoralisering is terug te vinden in iedere vorm van societal collapse! H/t @Tarak De verrotting begint bij filosofisch relativisme, ontaardend in cultureel nihilisme, en eindigt in complete break down. Achteraf pratend komt er wel eens iemand met een theorie over een Black Swan. Maar de corruptie bestond eigenlijk gewoon in de hoofden! 
Gerelateerd: Er is veel te zeggen voor cyclische tijd in plaats van het lineaire gezichtsbedrog van de Progressieve Beweging. Maar dit artikel over The Fourth Turning is vanwege de aanname, dat cycli op wonderbaarlijke wijze synchroon lopen met mensentijd, pure onzin.