vrijdag 9 maart 2012

WTF! Is #NEGERDAG Racistisch?

De twit werd in de vroege uren van vandaag opgeschrikt door een tweep die vanaf een hasjtak tweette: RT @AndrewKomproe Vrouwendag is bijna te einde! Was leuk enzo. Morgen is er weer een dag. Morgen is #NEGERDAG #OMG Neejtoch? Jaha! Sindsdien is er op gepaste wijze deelgenomen aan de blijde dag. Dat wil zeggen, niemand wist er raad mee. Reaguursels gingen van morele veroordeling door het policorvolk, tot creatief meespelen. @FrontaalNaakt had verrassend genoeg de meest zinnige reactie! *Helaas Block!* Onder dekking van de strijd tegen de policor, liften echte racisten enthousiast mee. Wie goed oplet haalt ze er zo uit. De meningsvrijheidsstrijder richt zijn pijlen uitsluitend op het #policor #moralfag en niemand anders.

Bij toeval gaf gisteravond aan de andere kant van de Atlantico de organisatie van de vorige week overleden new media pioneer Andrew Breitbart, de kickoff voor het Obama Project: het vetten van de president. In 2008 waren de lamstraalmedia namelijk absent of ongegeneerd in de ban van de messias *Bbbbrrrr*. Dat zal dit keer niet gebeuren dankzij onvermoeibare vrijheidsstrijders als @AndrewBreitbart. Barack Hussein Obama heeft een lange voorgeschiedenis van broederschap met radicaal links, consequent onder het carpet geveegd door het Democrat mediacomplex (dossier Obama's Radical Connections). Tjek hier hoe CNNs Soledad O'Brien volledig in de kramp schiet over de confrontatie.
Op de tape van gisteren uit 1990 is Barack Obama te zien als president van de Harvard Law Review, terwijl hij studenten vraagt hun hearts and minds open te stellen voor Prof. Derrick Bell, de grootvader van Critical Race Theory. CRT is het raciale tweelingbroertje van pomo genderstudies en bevrijdingstheologie. Deze typen "critical theory" (een academische vorm van cultureel Marxisme) hebben tot doel, het pseudo-intellectueel onrechtmatig verklaren van vrijheid. Het resultaat is omgekeerd racisme. De multicult doet hetzelfde op sociaal niveau. In een verfilmde versie van Professor Bells theory, "Space Traders" verhandelen blanken hun zwarte landgenoten voor het aflossen van de staatsschuld terwijl Joden passief toekijken. Het draait binnenstebuiten en opzijnkop de droom van Martin Luther King, dat "people not be judged by the color of their skin, but by the content of their character". Lees hier: "Why Multiculturalism is Racist and Evil"
Dussss... voor wie het nog niet begrepen heeft: kritiek op minderheden, zij het raciaal, religieus, of qua gender mag - nee... MOET, is geen racisme of sexisme. Integendeel. LOLbroek @BrianHirman tweet later op #NEGERDAG "speciale" dagen tot target te hebben gekozen. Hirman was dus precies in lijn met MLK! Wij zijn geen vrouwen, mannen, homo's, negers of moslims: wij zijn in de eerste plaats mensen! Laat u niet verdelen en beheersen door  groepsdenk.