vrijdag 16 maart 2012

STFU! Hee, eurofascistjes, Stop 't Maar Waar de Zon Niet Schijnt :-P

Staan je bloedvaten op springen door de policor die je het bloed onder de nagels uithaalt? Geen punt, het werd net nog ergerder! Het bereikte gisteren een tijdelijk hoogtepunt in het instituut te BRX genaamd het Europarlement (EP). Daar probeerden de verzamelde aasgieren onze jeune premier onder druk te zetten om het MOE moreel te verwerpen. Maar dat zal jullie niet lukken, nest jonge Mussos in zakformaat!
Voor nietingewijden: MOE is het PVV-meldpunt voor gedemoraliseerde Oosteuropeanen. Dat komt ervan als je eeuwen onder de knoet moet leven van collectivisten: eerst van de feodalen, daarna van de socialisten, en nu van het eurogroepsdenktuig. Alleen individuen kunnen een persoonlijke moraal ontwikkelen. 
Typisch de EU! *YEAH* Ideologisch de grenzen gummen, vervolgens de gevolgen zwaar onderschatten, en uiteindelijk de mensen aanvallen die de problemen proberen op te lossen! Wie de tekst van de resolutie leest, moet denken aan de Sovjet Unie. De website wordt veroordeeld als "haat- en discriminatiezaai" en het "ondermijnt de rechten van EU-werkers" en is "in tegenspraak met EU-basiswaarden als menselijke waardigheid, vrijheid, gelijkwaardigheid, de rechtsstaat en respect voor mensenrechten". Het EP is voorts van mening dat "het slechtbedoelde initiatief beoogt politiek te winnen bij het zaaien van verdeeldheid in de samenleving" *hoe kan de PVV met goedbedoelde ideeen komen?* Dit is puur ideologie! Geen linkse sjibboleth is over het hoofd gezien!
Een passage spreekt boekdelen over politiek wraakzucht *revanchisme -nog meer sovjetlingo- is precies wat ze de PVV verwijten* "the Dutch government's commitment to European integration has significantly decreased in recent years" *Dus daar heb je het! Veroordeeld wegens contra-europese activiteiten*
De apparatsjiks van het EP verwerpen de werkelijkheid in "landen die in 2004 en 2007 zijn toegetreden hebben een positieve invloed op de economie van de EU lidstaten". Het is gewoon een leugen! *de Waarheid van de Dag*
NL is nu in het goede gezelschap van andere dissidenten, zoals de Hongaarse premier Orban wegens een hele reeks aan schendingen van de linkse moraal, en de verworpen Italiaanse kandidaat voor de EU Commissie, Rocco Buttiglione, wiens pro-levenstandpunt dissideerde met de feutenmoordmoraal die dominant is in de 'unie'. Wie herinnert zich niet het diplomatieke fittie in 2003 toen soosjalistenkapo Martin Schulz (nu voorzitterT van het EP) de gotspe had om de immigratiepolitiek van de pas gekozen Umbert Bossi aan te vallen. Hier de reactie van Berlusconi (vid). Er is dus precedent voor eurofascisme. WTF denken die pocket Hitlers die ze zijn?
Zoals EP-lid Derk-Jan Eppink opmerkte: "Links wil deze plenaire zaal in een volksgericht veranderen en gebruikt deze resolutie daarvoor. Dit is niet in lijn met het idee van een Europese Unie van soevereine naties". *Neej, joh!* What's next? De Britse premier David Cameron die verantwoording moet afleggen waarom zijn land korting op de afdracht krijgt? Wordt de Franse president Sarkozy op het matje geroepen wegens zijn standpunt over de Roma? Mark Rutte inmiddels, geeft geen krimp. Hij zegt de komende maanden te zullen zien wanneer zijn agenda een bezoek aan het EP toestaat. 
*Kudos4Mark!* Er is maar een manier om om te gaan met bullies: laat ze zien wie er baas is :-P
Veel plezier met de laatste rant van Nigel Farage!
N.B. Van de 26 Nederlandse europarlementariërs gingen er zestien akkoord met de resolutie. Dat zijn vijf CDA'ers, drie PvdA'ers, drie GroenLinksers, drie D66'ers, oud-SP'er Kartika Liotard en Peter van Dalen van de ChristenUnie.