donderdag 22 maart 2012

Rand Akhbarrr! Bosch Fawstins Elementaire Contrajihad (pbuh)


Het werk van objectivistisch cartoonist, Bosch Fawstin concentreert zich voornamelijk op de contrajihad. Hij benadert het onderwerp vanuit het perspectief van die basisprincipes. Hier is een mooi voorbeeld, waar het hart van de Ayn-Randfan sneller gaat kloppen:

Moslims alleen in naam (de 'gematigden', CT) worden op een voetstuk gezet door een cultuur die moslims volkomen vreemd is. Maar het proces van het achterlaten van islamitische waarden en het omarmen van Westerse, is geen bewuste keuze. Het gebeurt impliciet, op een natuurlijke manier, door blootstelling aan westerse waarden, bijvoorbeeld pro-life. Zij en wij realiseren ons niet dat zo'n 'goede' moslim volgens onze maatstaven, een slechte moslim is voor islamitische begrippen. Westerse moslims zouden het grote verschil tussen Westerse en islamitische waarden meer moeten apprecieren; ze moeten ophouden net te doen alsof ze hetzelfde zijn. Dat is gewoon niet waar. Doordat objectief goede mensen zich identificeren als moslim, bestaat het gevaar dat islam in de ogen van westerlingen een lief gezicht krijgt, een goede naam, veel beter dan het verdient. En die verkeerde indruk geeft ons een excuus om niet met het probleem van de echte islam te hoeven dealen.
*WHOA* En dat is nog maar het begin!
Het blog van Bosch is gewijd aan het stripverhaal "The Infidel". Het gaat over tweelingbroers wiens moslimachtergrond na 9/11 een rol gaat spelen. De een reageert met het maken van een stripalbum, getiteld Pigman, terwijl de andere broer zich overgeeft aan de islam. De strijd van Pigman tegen zijn aartsvijand, SuperJihad, wordt weerspiegeld in een escalerend gevecht tussen de twee broers. Hoofdstuk 1 van "The Infidel" is nu beschikbaar als digitaal e-boek *UROCK!!*
*VINTAGE* If Ron Paul placed LIFE before Liberty, he would've placed the defense of America before any other reason he has for running for president *OhhhMG wat is dit mooi!!!* Hier alle cartoons over Ron Paul.
Volg Bosch ook op Facebook, Twitter
Meer werk van Bosch op onze Link Page
Interview op FPM: "Never Submit: Bosch Fawstin’s Uncompromising Vision"