zondag 12 augustus 2012

Heil! pOmo PolitieTop Doet Moraaldraai update

Update 12 augustus 2012
Weer een FUBAR van de plisie *en weer is Noord-Brabant het epicentrum van politionele pomodenk* dit keer gaat het om een alumnus van de Tilburgse Avans Hogeschool, overvalcoordinator bij de KLPD, Jos van der Stap, die moraaldraai doet. En wij hier maar denken dat er academische graad voor nodig is om echt corrupt te denken!
Verweer u niet, daar komen maar klappen van en dat moeten we vooral niet willen met z'n allen, Fred boos, gevaarlijke standpunten want als je als huiseigenaar wapens gebruikt, zullen de inbrekers die nu ook gaan gebruiken, boeven rechten ontnemen en de verdediger vrijwaren van vervolging kan escaleren, de boef kan ernstig verwond raken of zelfs doodgaan, zonder dat dat nodig is, en of dat de samenleving is waarin we willen leven, is de vraag. Neej, dan liever een paradijs voor boeven, dat is pas ethisch verantwoord! Hee reaguurder, ga es ff deaud!

1 februari 2012
We moesten er al es op wijzen: stomme pomopolitietop die moraal 180 graden draait en vergeven is van de policor. Het is weer zover:  bij een toelichting op de resultaten van vorig jaar gaf de vice eindbaas van de pomoprinsemarij in Brabant-Noord, Ad Heil de burgers de schuld. De stats vielen namelijk nogal tegen. Het aantal inbraken steeg vorig jaar tot het hoogste aantal in 10 jaar: een whopping 3.393.
"Bewoners laten na om hun huis te beveiligen, de deur op slot te -doen en de poort te sluiten. Ze laten waardevolle spullen in het zicht liggen. Ze vergeten de politie te bellen, als er in de wijk opvallende dingen gebeuren. Signalen over inbraken in de buurt pikken ze niet op. Het lukt ons zo niet om het tij te keren".
Wat een botte bullebak! Als het resultaat je riante managerssalaris niet waarmaakt, ga je maar wild op de slachtoffers staan wijzen. Misselijk, maar het past in het mentaalbeeld! Ben je aangerand? je hebt om die tijd ook niks op straat te zoeken #slet Ben je verkracht? Moet je maar geen minirok aantrekken #hoerrr Is je huis leeggeroofd? Moet je maar geen dure spullen kopen #rijkestinkerT
Politie is je beste vriend! Ja, als je dader bent en slachtoffer van de burgermansmoraal! Heil, Ad!