donderdag 23 februari 2012

#EUSSR: #ESM ALERT! Tijd voor ACTIE, HARrrDE Actie!

Na rijp beraad heeft de redactie van pOmoLanD besloten zich niet aan te sluiten bij een coalitie van Argusoog, Courtfool.info, Earth Matters, De Reaguurder, E.J. Bron, Occupy Ede, Occupy Nederland, Vrijspreker, Waterput e.a. tegen invoering van de European Stability Mechanism.
Niet omdat we voor het ESM zijn, integendeel. Maar omdat een aantal van deze blogs en organisaties handelen en denken in strijd zijn met onze beginselen. Lees onze bezwaren tegen de #Occupy Beweging in "Defs analyse: de Intens Gevaarlijke #occupy Doodscultus".
Maar we willen niet tussen onze lezerts en acties tegen het vermaledijde ESM in staan. Ieder zal zijn eigen morele afwegingen moeten maken.
Lees er alles over de geplande acties op Vrijspreker in "Red uzelf en uw relaties van ESM". De inhoud van de pagina wijzigt frequent, dus vergeet niet regelmatig terug te checken. 
Voor NL is de eerstkomende deadline 1 maart 2012: besloten bijeenkomst van de Tweede-Kamercommissie voor Financien in Den Haag
Tekst verdrag (Engels), tekst verdrag (NL)
Laatste Nieuws updates
Joe's Blog: "Thorbecke vertrapt door Rutte"
Illegaal Nederlands bestuur
VVD, CDA, PvdA, D66 en GL (100 in totaal) stemden voor #ESM. PVV, SP, CU, SGP, PvdD en Brinkman tegen ow.ly/b8svB #ESMNEE
Donderdag 24 mei om 10 uur flash demo op het Plein in Den Haag. Debat wordt morgen voortgezet.
Platform Argusoog: "ESM is in strijd met Nederlandse Grondwet": BREKEND ESM KAN ALLEEN MET 2/3 MEERDERHEID WORDEN AANGENOMEN. PRO-ESM HEEFT NU 102 ZETELS (2/3 MEERDERHEID) NA VERKIEZING (VOLGENS PEILING) 84 (GEEN MEERDERHEID)
PL: "Greet Akbar! Wilders Redt NL van het ESM!!!"
DDS: "Tien redenen om tegen het ESM te stemmen"
A7: "Zwaar protest in Duitsland tegen het ESM"
Amsterdam Post: "ESM-verdrag: Nederland wordt opgeheven, geslacht eigenlijk, zal leegbloeden en er is niks tegen te doen"
CourtFool.info: "ESM, de nieuwe Europese dictator"