zaterdag 28 januari 2012

#SAMME!: #NWO Annexeert Bakermat van de Beschaving, Deel 1


Dit is EPISCH!!!!1!  De Troika (IMF+EU+ECB=GRM) annexeert een soeverein land, niet door landje-pik, maar door #Occupy de begroting en overdracht van de zelfbeschikking bij Grondwet (PDF met tekst van de oorlogsverklaring h/t FT). Jaha, je leest het goed! Hier in steno: "absolute priority to debt service" + "transfer of national budgetary sovereignty" + "constitutional amendment thereto" of er komt geen tweede bailout. Er is bovendien sprake van de aanstelling van een begrotingssatraap. De Grieken hebben al luid en duidelijk Oxi (njet) gezegd tegen deze afpersing (meer reacties op Keep Talking Greece).

Maar wellicht komt volgende week het gevoel op, dat ze met de rug tegen de muur staan. De onderhandelaars hebben nog een week om een Griekse default op de staatsschuld te voorkomen (time table). Lees hier wat de gevolgen zijn als het Europese banksysteem TEOTWAWKI (google.com) doet. Volgens onze correspondent in Athene is het algemeen gevoelen ter plaatse, dat de Duitsers met hun onredelijke ultimatum de Grieken uit het Euronest willen duwen. Hel, Yeah, wat een goed idee! Het motto van de Hellenen is niet voor niets, Vrijheid of de Dood! @economistMeg van de Roubini school voor rampeconomie denkt er net zo over
Als de Grieken toegeven aan het Duitse plan is vanaf dat moment iedere annexatie door de #EUSSR mogelijk. Vandaag de Grieken, morgen 0031! Ons lot is verbonden. Kies de aanleiding maar uit: van gebrek aan actie tegen het onzichtbare kwaad #CO2, tot het zondigen tegen de door de #EUSSR voorgeschreven kromming van de komkommer.
Het opgeven van nationale soevereiniteit is eigenlijk al het geval door landen die toetreden tot de "Fiscale Compact", waartoe NL als brave, eurofiele lidstaat zonder twijfel toe zal gaan behoren. Maar een parlement zonder budgetrecht is als een lichaam zonder bloed. Een en ander staat aanstaande maandag op de agenda van de EU-top 1/12 in BRX. We hollen de dictatuur tegemoet!
Journalist-veteraan John Ward lucht zijn hart over de morele kant van de bezetting van Griekenland en telt de artikelen in de westerse pers over dit drama op een hand.
Meer in Zerohedge: "Greece Politely Declines German Annexation Demands"
Pragmatic Capitalism: "IS GREECE LEAVING THE EUROZONE?"

Vervolgd in Deel 2: #OMG!: Reactie uit Athene op Oorlogsverklaring van de #NWO