donderdag 29 december 2011

Oeps! pOmo Aap Komt Uit Mouw: Je Geld is Waardeloos!

- Fotofuck door @duivels666 -
Terwijl de koers van de euro gisteren door de keldervloer zakte #clusterfuck kwam het bewijs dat pOmogeld bestaat uit gebakken lucht: het is van nul en generlei waarde. Dit penden we onlangs in een extra duiding op de vorige posting: "HOAX! ze Blazen het Financiele Systeem op!"
Eigenlijk zijn de platte pomopercepties shortcuts naar 'iets voor niets', de mentaliteit van de crimineel. Een waarde willen, zonder er iets voor te willen doen, of de prijs te betalen; dat heet in het gewone leven, diefstal. De mentale misdaad heeft vleugels gekregen door Marx, die de gedachte had, als je geld afschaft, de abominatie van materiele ongelijkheid ook de wereld uit zou zijn.
Wat is geld? Geld is een ding op zich (papier, metaal), maar de werkelijke waarde zit in de energie en het materiaal van de overproductie die erin is opgeslagen. Fiatgeld is alleen het ding op zich (papier en bits) zonder dat de essentie van geld - de waarde van de overproductie - er tegenover staat. Het is gebakken lucht zonder goudstandaard of andere waardereferent.
Hier dan is het bewijs (uit Follow The Money: "De euro als een monetair probleem"):
Op de heterodoxe economische faculteit van de University of Missouri-Kansas City (UMKC) hebben ze de werking van een modern monetair systeem proberen na te bootsen. (...) Door de instelling van een belasting heeft de buckaroo ‘waarde’. Niemand zou werken voor buckaroos zonder de belasting. Dit is waarom in ons eigen monetair systeem papiergeld of cijfers op een bankrekening, ondanks dat deze intrinsiek waardeloos zijn, toch gewild blijven. Iedereen moet uiteindelijk belasting betalen in de door de overheid aangewezen munteenheid.
Ja, je leest het goed! Als je het niet gelooft, lees 't dan nog een keer. Belastingheffing geeft 'waarde' aan anderzins waardeloze transsubstantie LOL. Nog een kwootje uit de Keynesiaanse oogopener:
We denken vaak dat de overheid ons geld nodig heeft en geld moet lenen of belasten om uitgaven te kunnen doen, maar het is precies andersom: wij hebben het geld van de overheid nodig omdat wij verplichtingen hebben aan de overheid (in de vorm van belastingen). (...) De overheid maakt altijd nieuwe bezittingen ‘uit het niets’ of deze bezittingen nou bankbiljetten en munten zijn, op een bankrekening staan (centrale bank reserves) of op een spaarrekening (staatsobligaties). (...) Het enige wat een centrale bank doet, door het kopen en verkopen van bezittingen, is de samenstelling van de bezittingen van de private sector veranderen. De centrale bank kan echter geen netto financiële bezittingen maken. Het is dan ook verwonderlijk dat men het opkopen van staatsobligaties (niets anders dan geld verschuiven van een spaarrekening naar een bankrekening bij de centrale bank) beschrijft als ‘geld drukken’. Overheidsuitgaven worden echter nooit beschreven worden als ‘geld drukken’. Terwijl er alleen bij overheidsuitgaven nieuwe financiële bezittingen (c.q. geld) ‘uit het niets’ worden gemaakt.
Capiche? Sjee, domme wij! De staat heerscht! Fundamenteel eigendomsrecht? Pfffff. Alles zal je gegeven worden, zolang  de Staat het pleased. Vrijheid? Extremisme! Waarheid? Een illusie! Overheidsschulden zijn eigenlijk jouw spaarrekening ROFLOL Dit is de hel van Orwell...
Het geploeter van boeren, vaklui, winkeliers, ondernemers en industrielen produceert geen waarde, maar het is andersom LMAO. [sarc] De georganiseerde strooptocht van de belastingdienst voegt waarde toe aan virtuele transsubstantie! EHBO [/sarc] (Lees het hele ding en mentaalnoteer de conclusie). 
En wij maar klagen dat we voor drie generaties gekluisterd zijn aan een schuld van duizenden buckaroos per hoofd van de bevolking! Niks daarvaan! De astronomische staatsschulden die het menselijke bevattingsvermogen te boven gaan worden straks gewoon door de virtuele shredder gevoerd en klaar ermee! 
Corrupter dan deze onderstebovenbinnenstebuiten satansmis wordt het niet, peeps! Pomos zijn SNAFU en het systeem is FUBAR! 
Converteer je rekening bij de centrale bank in goud en begraaf het onder een eik; schaf ten minste twee vuurwapens en een sloot munitie aan @UsedFirearms; koop waterzuiveringsspullen, conserven en zaden; leer zuurkool fermenteren, breien en alcohol stoken! We hebben een afspraak met TEOTWAWKI (www.google.com)! Het is nu onafwendbaar...
Update: laatste nieuws in de ontkoppeling van geld en waarde: "Ex-Fed Official Accuses Bernanke of “Covert Bailout” of European Banks", zie hier een suggestie hoe dat mogelijk zit: "Presenting The Exchange Stabilization Fund In 5 Parts: Is This The Real "Plunge Protection Team"?". Check gratis PDF over Euro collapse!