donderdag 8 december 2011

#EUSSR: Het Parallel Universum MEGALOL

- Euro eindleiders meetup nr 10 in 2011: 8, 9 december -
Sarko: "Dit is de laatste kans voor Europese leiders om de schuldencrisis aan te pakken. Er komt geen tweede kans. Het risico op het uiteenvallen van de eurozone is 'nog nooit zo groot' geweest" #Owneej!
@JCdeJager: "Dit is een crisis die in vijftien jaar is opgebouwd met fouten bij het handhaven van begrotingsregels en het ontsporen van overheidsfinanciën. Dat heb je niet op één top opgelost. Het gevoel van urgentie in Europa is wel toegenomen. Er werd lang gedacht dat de crisis is op te lossen met meer geld" #soosjalistenrefleks
Einstein: een probleem kan niet worden opgelost door dezelfde geest die het veroorzaakt heeft #geniaal
Merkozy vinden ook dat budgetzondaars auto straf moeten krijgen. Een nieuw verdrag moet dat mogelijk maken. De Britten en Polen (beide non eurorampzone (ERZ)) dreigen met een veto. Hoewel democratisch gekozen staatshoofden en regeringsleiders hun opwachting moeten maken bij de ongekozen 'President' Rumpy Pumpy, willen de Britten en Polen de zweem van nationale soevereiniteit overeind houden.
Jean-Claude Juncker (ontzettend kleinzielige pomovoorzitter van de eurogroep): "Duitsland moet zich niet presenteren als modelland. Ik vind het soms een beetje raar om te zien dat Duitsland het idee heeft dat het wordt omgeven door begrotingszondaars. De afgelopen drie jaar hebben negen tot elf landen van de eurozone een kleiner begrotingstekort gehad dan Duitsland" #lekkerpuh
Jean Leonetti (Franse ERZMin): "De euro kan exploderen en Europa uit elkaar vallen. De situatie is ernstig" #owwneeej Amerikaanse kredietterroristen S&P zijn Xtreem irri! Ze moeten zich niet met de politiek bemoeien! Hang de boodschapper!
In Merkozy's plan wordt ook een onzalig voorstel gedaan voor de besluitvorming in het permanente bailoutfonds, #ESM. 
Merkel: "We willen niet dat een enkel land in staat is om de ontwikkeling van het ESM te blokkeren". Daarom willen Merkozy dat besluiten niet langer in unanimiteit worden genomen, maar met gekwalificeerde meerderheid van 85 procent.
Het tijdelijke noodfonds, EFSF is onofficieel geflopt en dus moet het beoogde permanente fonds ESM niet in 2013, maar al in 2012 ingaan. Nu hebben landen nog een veto. Dat leidde afgelopen najaar tot een regeringscrisis in Slowakije. Via een bizarre truc waarbij regering en oppositie stoelendans deden, werd het voorstel er alsnog doorheen gedrukt. 
Het plan voor de ESM zou ook betekenen dat de Tweede Kamer buitenspel wordt gezet. Het voorstel spreekt boekdelen over de mentaliteit die bij Merkozy heerst. Alsof er geen historische strijd en revoluties uitgevochten zijn over No Taxation Without Representation. Geen zeggenschap, maar wij en drie generaties na ons mogen wel astronomische miljarden garanderen! Lees alles over dit satanische slavingsinstrument in "Hel en Verdoemenis! Euri-reddingsverdrag Doet Staatsgreep!".
LOL Sommige landen zijn beetje gek, hebben een Grondwet die hoogverraad en nationale opheffingsuitverkoop verbiedt: naast de Duitse Bundesverfassung zegt ook de Finse Grondwet, NJET! #Pfoe! Dat was een narrow escape! *marathon bankzitten doen gaat met popcorn en pinda's, kijken naar dictatorsimplosie in slow motion*
Meer lezen en zelfredden:
Zerohedge: "How to Position Yourself for the Future"
Afloopverslag (voor zover daar duidelijkheid over heerscht:
Keizers en Kleren: "Waar haalt Abraham de Money vandaan?"
Het Britse-eilandenperspectief na "Le Snub":
Telegraph: "Europe's blithering idiots and their flim-flam treaty"