dinsdag 15 november 2011

#EUSSR: Wie Zijn de Drie Marionetten? *aluhoedje opzet*


De vitale onderdelen van de twee vazallen in Griekenland en Italie lezen als de Wie-Is-Wie van de Nieuwe Wereldorde #NWO #banksters #ECB #Fed #Bilderbergers #TrilateralCommission #Rockefellers #tranzies #fiatgeld #Keynes #Rothschilds
Lucas Papademos (Grieks: Λουκάς Παπαδήμος, Griekse uitspraak: [luˈkas papaˈðimos], Loukas Papadimos; geboren op 11 oktober 1947) is econoom en premier van Griekenland sinds 11/11/11 (niet LOLlig bedoelt). Hij is socialist (PASOK), en getrouwd met Sana Ingram, van NL afkomst.
L-Pap was van 1994 tot 2002 president van de Griekse centrale bank en VP van de ECB van 2002 tot 2010. In 1980 was hij Senior Economist van de Federal Reserve Bank in Boston. Als president van de Griekse centrale bank was hij betrokken bij het overgangsproces van drachma naar pleuri. In 2002 werd hij aangesteld als VP van Jean-Claude Trichet bij de ECB en in 2010 werd hij adviseur van G-Pap.
Hij is lid van Rockefellers Trilateral Commission sinds 1998 en heeft artikelen gepubliceerd over macro-economische theory, de structuur en het functioneren van financiele markten, monetaire analyse, financiele stabiliteit en economische politiek in de EU. Hij meent dat werkloosheid inflatie veroorzaakt #onorthodox

Mario Monti (Italiaanse uitspraak: [ˈmaːrjo ˈmonti]) (geboren 19 maart 1943) is econoom. Hij was twee keer Eurokomisar. Momenteel is hij senator voor het leven in de Italiaanse Senaat en wordt gezien als de opvolger van Silvio Berlusconi. Hoewel politiek onafhankelijk, valt uit zijn standpunten op te maken dat hij een aanhanger is van sociale grootstaatsbemoeiing.
"Super Mario" Monti studeerde af op Yale onder James Tobin, nobelprijswinnaar en Keynesiaans econoom. Monti's onderzoek resulteerde in het Klein-Monti model, dat het gedrag van banken beschrijft onder monopolie-omstandigheden.
In december 2009 werd hij lid van een denktank over de toekomst van Europa, die werd voorgezeten door Felipe Gonzalez. Daarin bepleitte hij Europees economisch beleid en de oprichting van een Europees monetair fonds. Hij is voorstander voor een Europese 'New Deal' met betere coordinatie van sociale en economische zaken in EU-verband. In 2007 was hij een van de vroegste supporters van een Europees burgerforum, Etats Généraux de l'Europe, bedacht door de denktank EuropaNova en de European Movement. In 2010 werd Monti door Barroso gevraagd een rapport te schrijven over de toekomst van de gezamenlijke markt. Monti is lid van de Spinelli Groep, een organisatie die van start ging in september 2010 om verdere Europese integratie te bevorderen. Andere leden van de groep zijn Jacques Delors, Daniel Cohn-Bendit, Guy Verhofstadt, Andrew Duff and Elmar Brok. Monti is de eerste voorzitter van Bruegel, een Eurofiele denktank en is Europees voorzitter van de Trilateral Commission van David Rockefeller. Hij is prominent Bilderberger en adviseur van de Goldman Sachs.
Hier bijt de oeroboeros in zijn eigen staart, want als zodanig zou hij best eens medeveranwoordelijk kunnen zijn voor de Griekse schuldencrisis, aangezien de Goldman Sachs de Griekse G-Pap regering daarover adviseerde. Hetzelfde kan gezegd worden van de huidige president van de ECB, Mario Draghi (lees #NWO bio). Zowel hij als de Italiaanse centrale bank ontkennen het en zeggen dat die operatie speelde voordat Draghi VP en MD van de Goldman Sachs werd.

Meer lezen:
Prison Planet: "Banker Coup: Goldman Sachs Takes Over Europe"
Il Post: The World According to Mario Monti - Mountains, the Bilderberg and the Trilateral H/t @HelenaJacobs