maandag 14 november 2011

#EUSSR: Nog Acht Staatsgrepen te Gaan!

door de heer @Boekefalos
Voor onze ogen voltrekt zich geschiedenis. In z'n achteruit, wel te verstaan. De #EUSSR is haar geheime belofte aan het waarmaken. Het loopt als een eendhet quaaqt als een eend, en wah blijkt? Het is een heuse despotische duikert.
Toen de eurofielen de Paddies een bailout oplegden (een bailout is namelijk geen sociale dienst voor landen, maar een middel om de eenheidspleuri op te krikken) kostte dat 85 miljard ojri of 3.900 ojri per Iers gezin per jaar. Verkiezingen mochten de Paddies niet houden en zo zaten ze tot februari 2011 opgescheept met Taoiseach Biffo, de slechtste en meest impopulaire MEGA Keynes tax & spend PM uit de Ierse geschiedenis. Merkozy weigeren de schuld te herschikken. Ze hebben bovendien duidelijk gemaakt dat bailouts worden aangegaan met staten, niet met regeringen (maak hier ff een mentale notitie van!). De Paddies moeten eerst maar es hun enige hoop op redding offeren aan de eurofielen: de lage bedrijfstax (want taxen is ethisch, vinden staatsaanbidders). Na de verkiezingen trad in februari Enda Kerry aan als Taoiseach, een close politieke proxi van La Merkel (scroll naar kopje 2011 general election). De Ieren zijn de slaven van Europa geworden, een hard gelag na een bittere onafhankelijkheidsstrijd tegen het Verenigd Koninkrijk. Einde oefening voor Paddy. 
En toen kwam de kribbe van de Europese beschaving aan de beurt. De keftedakia* kregen wel een knipbeurt van 50%, maar het komt voor vele jaren nooit meer goed. G-Pap werd in Cannes even apart genomen door godpappa en godmamma van de #EUCCP en de Hellenen konden het hele briljante idee van een referendum op hun ouzobuiken schrijven. Er moest een breed zakenkabinet komen waarin zoveel mogelijk partijen zich medeplichtig maken aan het kluisteren van de Griekse natie. Zo hebben kiezers in februari maar liefst twee keuzen: de Kommoenistische partij of de radicaal-linksen, want dat zijn de enige partijen die verzet bieden. Iedereen moet loyaliteitsverklaringen aan de #EUSSR tekenen (hoewel de EU de staat contracteert, niet de regering!). Alleen de leider van de centrum-rechtse Nieuwe Democraten, Samaras, weigert te tekenen. Op de vitale onderdelen van de handgeplukte bankmarionet, L-Pap komen we nog terug. De Grieken zijn de slaven van Europa geworden, een hard gelag na een bittere onafhankelijkheidsstrijd tegen Turkije. Einde oefening voor de keftedes*.
In het land van Romeinen, stijlvolle decadentie en opa BUNGA BUNGA Berlo steeg de rente op staatspapier vorige week tot over 7% (#tuttobene,) een sein dat de feiten de teflon beschermlaag van de utopiedenk aan het penetreren zijn. Hier wordt het Griekse template toegepast: een brede kring van medeplichtigen onder leiding van een sokpop. Welke partijen zich ervoor zullen lenen is op dit moment nog vloeibaar, maar de vazal is reeds aangewezen: Super Mario Monti. Domlinks, in #Occupy en #ArabischeLente mode is ruim vertegenwoordigd in de juichende massa die jubelt dat de dictator Daffi Assad Mussolini  verdreven ondersteboven opgehangen afgetreden is. Ze zijn te gehersenspoeld om te zien dat het land z'n democratische status en soevereiniteit al kwijt is; het staat onder controle van de gehate banksters terwijl zij Democratie kraaien! De rol van opa Berlo is nog lang niet uitgespeeld. Daarvoor is de zakenman een veel te slimme schakert. Wordt vervolgd.
Achtergrond: Het EZ rampgebied: België, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Luxemburg, Ierland, Italië, Nederland, Oostenrijk, Portugal en Spanje. Drie democratische regeringen getoppeld, Belgie heeft geen regering: nog 8 te gaan! 

*balkanballen